Back to top
Σάββατο, 3 Ιανουαρίου, 2015 στις 3:49μμ | Κατηγορία: Εκδηλώσεις | Ν.Δ.Κ.
Γιορτάζουμε σήμερα!!! το vlaxerna.gr γίνεται 5 ετών!!!

Ήταν 3 Γενάρη του 2010…όταν το PORTAL και BLOG vlaxerna.gr βγήκε στον αέρα!!! Από τότε, βρίσκεται κοντά σε όλους τους Βλαχερναίους και όχι μόνο, όπου γης, με καθημερινή, άμεση και αξιόπιστη ενημέρωση. 

XRONIA POLLA 5

Το vlaxerna.gr στις 1826 μέρες ύπαρξής του, έχει ανεβάσει 2.500 άρθρα που σημαίνει ότι κάθε μέρα οι επισκέπτες μας διαβάζουν κάποιο νέο. Οι επισκέπτες μας, που πλέον είναι χιλιάδες, μας έχουν φέρει σε υψηλή  θέση, μεταξύ ομοειδών portal και blog. Βέβαια το vlaxerna.gr έχει ξεφύγει από τα στενά όρια του portal-blog μιας τοπικής κοινωνίας, ενός χωριού, αφού σε αυτή την κατηγορία είναι μακράν πρώτο σε επισκεψιμότητα, μεταξύ πολλών άλλων και μάλιστα σε πανελλήνια κλίμακα. 

Η ειδισιογραφική διαδικτυακή ομάδα του vlaxerna.gr αποτελείται πλέον από δεκαεπτά συμπατριώτες μας, που ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ, βρίσκουν, φωτογραφίζουν, αρθρογραφούν και ενημερώνουν για ό,τι συμβαίνει, τι στιγμή που συμβαίνει. Η άμεση και αξιόπιστη ενημέρωση, είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα, που έχουν φέρει το vlaxerna.gr σε υψηλά επίπεδα επισκεψιμότητας.

Χωρίς διαφημίσεις, μόνο με ειδήσεις, έχουμε πάνω από τριακόσιες μοναδικές επισκέψεις (κατά μέσο όρο), καθημερινά. Οι δε χώρες από τις οποίες δεχόμαστε ηλεκτρονικές επισκέψεις, πάρα πολλές και από όλες τις ηπείρους. Συμπατριώτες και φίλοι, από όλο τον κόσμο, διαβάζουν καθημερινά τις ειδήσεις μας. 

Θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε και να προβάλλουμε το χωριό μας, το τόπο μας, σε όλο τον πλανήτη. Διότι πέραν των ειδήσεων, υπάρχει προβολή της ιστορίας του χωριού μας, μέσα από τα άρθρα, μέσα από το φωτογραφικό υλικό, από video, από την προβολή των συμπατριωτών μας επαγγελματιών, των συλλόγων, των φορέων και πολλά άλλα.  

Ιδιαίτερη μνεία σε όλους τους συνεργάτες του vlaxerna.gr οι οποίοι κάθε χρόνο αυξάνονται και έτσι μεγαλώνει και η εμβέλεια του site. Μην ξεχνάμε ότι το χωριό μας, είναι από τα πλέον “Ιντερνετικά χωριά” στην περιοχή μας, με βάση τις μόνιμες συνδέσεις ίντερνετ.

Χρόνια μας Πολλά…να τα ΧΙΛΙΑΣΟΥΜΕ!!!

Σχόλια
  1. Evgenia Tsaroucha Lolou
    3 Ιανουαρίου, 2015

    Να τα 100στήσει!!!! Νάσαι πάντα γερός και δυνατός , Νίκο , να παίρνεις τέτοιες υπεροχες πρωτοβουλίες!!!

  2. Panagiotis Papachronis
    3 Ιανουαρίου, 2015

    Πολλα ακομα χρονια με πρωτοπορια ευχομαι και πολλα πολλα μπροβο στους συντελεστες του vlaxerna.gr για την εγκαιρη και εγκυρη ενημερωση που προσφερει στους αναγνωστες της ιστοσελιδας του!!!!

  3. Konstadina Panousi
    3 Ιανουαρίου, 2015

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ VLAHERNA.GR & ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ “ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ” ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ!!!!ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!!!

  4. Κωνσταντίνος Λολώνης
    4 Ιανουαρίου, 2015

    Νίκο εύχομαι να έχεις πάντα την διάθεση (ψυχική και οικονομική), ώστε να διατηρείς την ιστοσελίδα του www.vlaxerna.gr, από την οποία ενημερωνόμαστε σε καθημερινή βάση, για τα γεγονότα που αφορούν το χωριό μας, τους συγχωριανού μας, την ευρύτερη περιοχή, καθώς και για κάθε είδους θέμα (κοινωνικό, οικονομικό, επιχειρηματικό, πολιτικό, θρησκευτικό, κτλ.). Εύχομαι στο μέλλον το www.vlaxerna.gr να γίνει πιο πλούσιο σε θέματα και με μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Χρόνια Πολλά να τα χιλιάσει.

  5. αθανασια βρακα
    4 Ιανουαρίου, 2015

    χρόνια πολλά στο vlaxerna.gr το καλύτερο portal-blog της περιοχής μας!!!!! Μπράβο στους συντελεστές !!!!!

  6. Τασος Κολλιντζογιαννάκης
    4 Ιανουαρίου, 2015

    Χρόνια πολλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές αυτής της ωραίας και πολλαπλά χρήσιμης προσπάθειας.

  7. VASILHS MEGREMHS
    4 Ιανουαρίου, 2015

    ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΤΗΡΙΑ ΞΑΔΕΛΦΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΠΙΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

  8. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΧΡΟΝΗ
    4 Ιανουαρίου, 2015

    ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ ΤΟ vlaxerna.gr ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙΕΣ ΣΥΝΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΝΙΚΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

  9. Τσαρουχάς Ηλίας
    4 Ιανουαρίου, 2015

    Vlaxerna.gr………..Πύλη επικοινωνίας της ιδιαίτερης πατρίδας με τους απανταχού Βλαχερναίους. Αναμνήσεις, τόποι γεγονότα ξυπνούν τα συναισθήματα όλων και ζουν για μια φευγαλέα στιγμή ξανά την Βλαχέρνα
    Καλή Χρονιά-Ευχές για μια ποιο δυναμική ενημέρωση με ποιο πλούσια αρθρογραφία.!!!!!

  10. ΝΤΖ
    5 Ιανουαρίου, 2015

    ενα μεγαλο “Μπραβο” … και “εις ετη πολλα” !!!!!

  11. Πανος Μεγρεμης
    5 Ιανουαρίου, 2015

    Χρονια πολλα!!!!!! Ολοι οι συντελεστες του vlaxerna.gr να τα χιλιασουν ωστε να συνεχίσουν να μας ενημερωνουν για το οτιδηποτε γινεται στο αγαπημένο μας χωριό καθώς και να συνεχίσουν την προβολή του χωριού σε ολους όσους επισκεπτονται το site!!Για ακόμη μια φορα συγχαρητήρια!!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια