Back to top
Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου, 2015 στις 12:38μμ | Κατηγορία: Εκδηλώσεις | THANOS
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας – εκλογές Δ.Σ

Η Μορφωτική Κίνηση Βλαχέρνας σας προσκαλεί την 1 Φεβρουαρίου 2015 στο Πνευματικό κέντρο Βλαχέρνας και ώρα 18:00 να κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου και αμέσως μετά θα ακολουθήσει γενική συνέλευση και εκλογές για το νέο Δ.Σ του συλλόγου. Η παρουσία σας θα είναι αναγκαία για το μέλλον του συλλόγου.

 Βασιλόπιτα

MKB 2014

Σχόλια
  1. Παναγιώτης Χ. Λολώνης
    31 Ιανουαρίου, 2015

    Το Δ.Σ. του Συλλόγου των Απανταχού Βλαχερναίων εύχεται στη Μορφωτική Κίνηση Βλαχέρνας καλή επιτυχία στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της καθώς και στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης που θα ακολουθήσουν.

    Ο Σύλλογος των Απανταχού Βλαχερναίων θα ήθελε να ευχαριστήσει το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο για την θετική και επικοδομοιτική στάση που τήρησε καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του και εύχεται ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα προκύψει από τις αρχαιρεσίες θα συμβάλει ενεργά στην ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των φορέων του χωριού, και θα συνδράμει αποτελεσματικά στην κοινή μας προσπάθεια για την προώθηση ενεργειών που θα αποσκοπούν στην αναβάθμιση των προοπτικών του τόπου μας. Ως προς αυτό το σημείο, ο Σύλλογος των Απανταχού Βλαχερναίων θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να υπάρξει απτό και ουσιαστικό αποτέλεσμα.

    Για το Δ.Σ.
    Παν. Χαρ. Λολώνης

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια