Back to top
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2015 στις 8:48μμ | Κατηγορία: Εκδηλώσεις | Ν.Δ.Κ.
Ο Σύλλογος Παλαιοπυργιωτών Τρίπολης, συνδιοργανώνει τον 3ο Ποδηλατικό γύρο Μαντινείας.
Ο Σύλλογος Παλαιοπυργιωτών Τρίπολης, συνδιοργανώνει τον 3ο Ποδηλατικό γύρο Μαντινείας, την Κυριακή  14-06-2015, με επίκεντρο τον όμορφο Παλαιόπυργο, μαζί με το cycling for wine,  υπό την  αιγίδα του δήμου Τρίπολης.
 
PALAIOPYRGOS PODHLATO 2015
 
Δύο όμορφες διαδρομές, μέσα στην φύση για ποδηλάτες και οινόφιλους, με στάσεις και γευσιγνωσίες κρασιού, στα επισκέψιμα οινοποιεία, επίσκεψη στην Αγία Φωτεινή και ποδηλατάδα για μικρούς ποδηλάτες και ερασιτέχνες μέσα στο αμπελοτόπι του Παλαιοπύργου.
Φέτος ο ποδηλατικός γύρος, αφιερώνεται στη δράση του Χαμόγελου του παιδιού, όπου ο σύλλογος θα φιλοξενήσει αρκετά παιδιά του Χαμόγελου και θα βραβεύσει τους ανθρώπους του, για τη σημαντική προσφορά τους.
Το πρόγραμμα και οι διαδρομές του είναι οι εξής: 
Η 1η διαδρομή μήκους 46 χλμ, έχει αφετηρία τον Παλαιόπυργο στις 10:00πμ και τερματισμό πάλι εκεί, όταν με το καλό σταματήσει το ποδήλατο μας. 
Η 2η διαδρομή μήκους 29 χλμ, έχει αφετηρία την Πλατεία Άρεως στην Τρίπολη στις 10:00πμ και διασχίζοντας το Αρτεμίσιο, τερματίζουμε στον Παλαιόπυργο, αφού πρώτα δροσιστούμε στην γνωστή μας Περάβρυση.
Η ποδηλατάδα για τους μικρούς μας φίλους θα ξεκινήσει στον Παλαιόπυργο στις 12:00. 
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στο τηλ: 2710-235017 στον υπεύθυνο της διοργάνωσης Κο : Κατσαρό Θεόδωρο.
Σκοπός η τουριστική ανάδειξη της περιοχής και των τοπικών προϊόντων και φυσικά το ξακουστό ανά τον κόσμο ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ.
Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια