Back to top
Τετάρτη, 2 Ιουνίου, 2010 στις 3:35μμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)…Αφιερωμένο στις γυναίκες αναγνώστριες-surfer που θέλουν να μάθουν για τα…κελεπούρια τους!!!

   Κριοί

Γοητευτικοί, ερωτιάρηδες, ανεξάρτητοι, εγωκεντρικοί

Σας είδαμε και σας ερωτευτήκαμε!!! Και εσείς….μας ερωτευτήκατε, ανεβήκατε τραγουδώντας δυο-δυο τα σκαλιά μας, μας γοητεύσατε, μας ξεμυαλίσατε, μας διασκεδάσατε, και μας τάξατε ότι έτσι θα είναι και η υπόλοιπη ζωή μας!  Σνιφ, κλαψ! Πως έτσι βρε! Σνιφ, κλαψ! Ποια ζωή βρε!!!,…παλιοασυμάζευτοι….ξέρετε…πόσοι μας θέλουνε εμάς!!! Μας χαραμίσατε!! Ψεύτες!!!

Ταύροι

Λογικοί, δυνατοί, υπομονετικοί, πεισματάρηδες

Σας είδαμε και ζαχαρώσαμε!!! Και εσείς…μας τάξατε ότι θα συνδυάσετε με αρμονία τα επαγγελματικά, τα κοινωνικά, τα οικογενειακά βάρη και τα ερωτικά! Ζωή χαρισάμενη μαζί σας!! Όμως μια μικρή…ραθυμία στα επαγγελματικά την έχετε,….μια μικρή ραθυμία στα οικογενειακά βάρη την έχετε!! αποτέλεσμα αυτών… γίναμε….αρμόνιο!! και αυτό είναι αντιδεοντολογικό!!!  Καλά ντε!! δεν σας θίξαμε στα ερωτικά!! Ούτε στα κοινωνικά!!

Δίδυμοι

Έξυπνοι, επικοινωνιακοί, ετοιμόλογοι, άνετοι, νευρικοί

Έχω το σύζυγο με την καραμπίνα στο χέρι και μου λέει μου λέει όλο…γλύκα: «Γράψε καλά για μας, γιατί…στη μπουμπούνιξα!!» Μας τάξατε  συνεννόηση, ηρεμία και ….πολλά άλλα καλά! Αλλά αυτά τα έταζε ο ένας Δίδυμος! Και έλεγε αλήθεια !! Και τον πιστέψαμε!! Ο άλλος όμως,  μας τα παίρνει πίσω κάθε μέρα!!…και διπλάσια!! Συμπέρασμα: μια διεθνούς φήμης αστρολόγος δεν φοβάται…δεν εκβιάζεται!!!

Καρκίνοι

Ευαίσθητοι, ήρεμοι,  ρομαντικοί, παραπονιάρηδες

Σας είδαμε και ζαλιστήκαμε!!! Και εσείς ….μας  τάξατε καλοπέραση, …βόλτες,  μας ντύσατε με το ταγέρ του ρομαντισμού, και ατενίσαμε το μέλλον γεμάτες όνειρα!!! Και ακουστήκαν πολύ όμορφα στα αυτιά μας!!  Αλλά δεν μας εξηγήσατε ότι αυτά….μέσα στο σπίτι και… μέσα στα πόδια μας!!  Ποιό…ταγέρ βρε!!, και ποιο…φόρεμα? με…ψεύτικες ελπίδες  μας ντύσατε!! Ψεύτες και… νιαουροσπιτόγατοι!!!

Λέοντες

Μεγαλόκαρδοι, αξιαγάπητοι και όλα τα ωραία

Σας είδαμε και ξεχάσαμε τα χρέη μας!!! Και εσείς….λόγια! Μεγάλα λόγια! Υποσχέσεις!! Μεγαλειότατοι, ανεβήκατε στο χρυσοποίκιλτο θρόνο σας και ακούσαμε πολλά θα…. Ούτε οι πολιτικοί δεν μας λένε τόσα!! Στο τέλος, σας βαρέθηκε και ο θρόνος και θα φύγει μαζί με μας!! Αλλά όοοοοχι…δεν αφήνουμε ένα Λέοντα!! Μας τα τάξατε και έχετε χρέος να εφαρμόσετε όλα τα θα….!!!  Ψεύτες!!!  Περιμένουμε!!!

Παρθένοι

Ψύχραιμοι, συστηματικοί, απαραίτητοι, λεπτολόγοι

Σας είδαμε και ακούσαμε πουλάκια να κελαηδούν!!! Επίσης σας είδαμε προχωρημένους και μέσα στην τεχνολογία! Με δικά σας mail και blog και site!!! και μας τάξατε…ότι θα…μας καλωδιώσετε και θα μας….απογειώσετε!! Και αυτό σας προσέδωσε μεγάλη αξία! Στην πορεία είδαμε ότι εσείς…τα κάνετε όλα μόνοι σας και…κρυφά από εμάς!!! και μας αφήνετε στην ‘’απέξω’’!!!  και…μας προσγειώσατε ανώμαλα!! Ψεύτες!!!… και ιδιότροποι!!!

Ζυγοί

Ερωτικοί , όμορφοι, εκλεπτυσμένοι, αναποφάσιστοι

Σας είδαμε και  γοητευτήκαμε!!! Μας υποσχεθήκατε ότι  έχετε γεννηθεί  μόνο για εμάς και ότι η καρδιά σας  ανήκει μόνο σ΄ εμάς!!! Δεν μας είπατε όμως…πού ανήκει το σώμα σας!!!  Και ενώ οι άλλοι  τάζουν καφέ, ή τραπέζι,…εσείς τάζετε…κρεβάτι!!!   Δεν χρειάζεται να σας πούμε τι μας τάξατε,…το καταλάβατε!! Εσείς όμως πάτε και το δίνετε….παντού,…εκεί που δεν το τάξατε!! Ψεύτες!!… και  κολασμένοι!!!!!!

Σκορπιοί  

Γοητευτικοί, εργατικοί, μοναχικοί, ζηλιάρηδες

Σας είδαμε και  απογειωθήκαμε με το βαθύ ερωτικό σας βλέμμα!!!! και …μας δείξατε τη σκάλα της ευτυχίας, και…αντί να την ανεβούμε μαζί, εσείς την κάνατε με ελαφρά πηδηματάκια, μας τη φορτώσατε (τη σκάλα της ευτυχίας) και τώρα…την κουβαλάμε μόνες μας!!…..και είναι και βαριά!!!  Με λίγα λόγια, δεν  μας δώσατε αυτά που μας αναλογούν!!! Ψεύτες!!…και  φυγοδίκηδες!!

Τοξότες

Αισιόδοξοι, ανέμελοι, καλόκαρδοι, αδέξιοι

Μας τρελάνατε με  βολτίτσες, χαρούλες, χαδάκια, ξενοιασιά…..Αυτά όμως, μόνο για τον πρώτο χρόνο…άϊντε και τον δεύτερο!! Τώρα αδιαφορείτε για τα προβλήματά μας, τρέχουμε μόνες μας σαν…..τα άλογα για να τα βγάλουμε πέρα, και σεις γυρίζετε από δω και από κει ……και στο σπίτι είσαστε μόνο για ύπνο!!  Και αυτόν στον…καναπέ!!! Μήπως κάθε δύο χρόνια να σας αλλάζουμε με έναν άλλο Τοξότη?  Καλό μου ακούγεται!!

Αιγόκεροι

Σοβαροί, σίγουροι, ώριμοι, ευγενικοί,

Με την σοβαρότητά σας κρατηθήκαμε γερά στη γη και νοιώσαμε σιγουριά!!! Και εσείς …ως σοβαροί και καλοσεβούμενοι, μας το κάνατε σαν ….τις Τράπεζες!!!!  Αυτά μας τάξατε, αυτά και  μας δώσατε (και το σεβόμαστε!)!! Δεν διαβάσαμε όμως τα ψιλά γράμματα!!  Μας παραπλανήσατε και μας παγιδέψατε! (και δεν το σεβόμαστε)!!! Και ξεμπλέκεις εύκολα από τις Τράπεζες? Δεν ξεμπλέκεις!!! Ψεύτες!!!…και σπάγκοι!!!

Υδροχόοι

Ιδεολόγοι, δίκαιοι, εφευρετικοί, φίλοι

‘’Εγώ είμαι εδώ μωρό μου!! Για τα παιδιά, για τα ψώνια, για τις αγγαρείες, για όλα, μα για όλα’! Αυτά πριν!!…Μετά έγινε: ‘’Βρε μωρό μου, κοίτα τα παιδιά,  ανάλαβέ τα όλα, εγώ πρέπει να τρέξω γιατί κινδυνεύει η καρέττα, και η μονάχους-μονάχους, και πρέπει να συμπαρασταθώ γιατί σήμερα…ανοίγουμε το δρόμο προς τη δημοκρατία!’’!  Χεστήκαμε για τις ιδεολογίες, γι αυτό εμείς σας.…χαιρέτα  και θα μείνετε.…μονάχους!.…’’ιδεολόγοι ψεύτες’’!!!

Ψάρια

Ευγενικοί, καλόκαρδοι, διακριτικοί, ντροπαλοί

Σας είδαμε και είδαμε αστέρια μεσημεριάτικα!!!  Και εσείς….μας τάξατε ότι θα μας ταξιδέψετε σε πελάγη ευτυχίας, με βάρκα το όνειρο, …εκεί που μόνο εσείς μπορείτε!! Όμως τα πελάγη ευτυχίας έγιναν μια βόλτα μέχρι τα Κατακαημένα Βούρλα και το όνειρο κοντεύει να γίνει εφιάλτης!! Έχετε και αυτό το…γλυκό ύφος!! Ακόμα δεν καταλάβαμε πως μας ξεγελάσατε!!  Σας βγάζουμε το καπέλο!!  

Παράξενοι

Παράξενα πλασματάκια μου, εσείς είσαστε σαν και εμάς!!….πιστοί στο τάξιμό σας!! Εμείς στο vlaxerna.gr  σας τάζουμε αξιόπιστα ζώδια και…αυτό κάνουμε!! Και εσείς, γκρίνια μας τάξατε,…γκρίνια μας δώσατε! Ξυνίλα είδαμε…ξυνίλα γευτήκαμε!!! Είσαστε οι πιο ειλικρινείς από όλους, γι αυτό σας παραδεχόμαστε και σας αγαπάμε!!!! Και μια εξήγηση για να σας λυθούν οι απορίες!! Στο ζώδιο του Παράξενου ανήκουμε όλοι!!! Και  θα έπρεπε να διαβάζετε πρώτα το ζώδιο του Παράξενου!!….ΟΛΟΙ!!! (και μη σας πω να διαβάζετε…μόνο αυτό!!)

Σχόλια
  1. Sokolatitsa
    3 Ιουνίου, 2010

    Καλά τα λέει η αστρολόγος ρε παιδιά!!! Όλα τα έχει βρε η άτιμη!!!Πού τη βρήκατε?
    Μήπως λέει και το φλυντζάνι?

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια