Back to top
Τετάρτη, 7 Ιουλίου, 2010 στις 8:35πμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

«Αφιερωμένο στους άνδρες-shurfer που θέλουν να μάθουν για τις…θεές τους!!!»

Κριοί

Ενθουσιώδεις, φλογερές

Έχετε δίπλα σας μια Κριό και θέλετε να περάσετε ήσυχα τη ζωή σας χωρίς να συγκρούστε κάθε τόσο με έναν πύραυλο εδάφους-εδάφους?…Χα! γελάσαμε πάλι!! Προλαβαίνετε να φύγετε…χωρίς να διαβάσετε τα υπόλοιπα!!! Η γυναίκα αυτή είναι δυναμική, και για να επιβάλλει την άποψή της…που….είναι πάντα σωστή, κάθε τόσο θα προκύπτει…διεθνές επεισόδιο!!!

Ταύροι

Αξιόλογες, αισθησιακές

Μοιράζεστε την ζωή σας με  μια Ταυρίνα και πιστεύετε ότι, ναι μεν καλή η γυναίκα μου, αλλά η γυναίκα του άλλου είναι καλύτερη,…ξ ε χ ά σ τ ε το!! Καταθέστε ήσυχα-ήσυχα τα όπλα τώρα που είναι νωρίς και αποχωρήστε, γιατί δεν συγχωρούν ποτέ και για τίποτα!! Θα ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος και στο τέλος θα σας λείπουν κάποια…ζωτικά όργανα!! Και είναι σωστές οι προβλέψεις μου,…πιστέψτε με!!!

Δίδυμοι

Επικοινωνιακές, ανήσυχες

Κύριοί μου, έχετε υπομονή? Όοοοχι!!! Τότε γυρίστε την πλάτη και πάρτε ταχέως την ….αντίθετη κατεύθυνση, αλλιώς θα γίνει μονομαχία στο Ελ-Πάσο!!…και ξέρω ποιος θα είναι ο νικητής!!! Η γυναίκα Δίδυμος είναι ανήσυχη, πνευματώδης και αν είστε ο Κλούνεϊ και ο Αϊνστάιν συνάμα, μπορείτε να σταθείτε δίπλα της, διαφορετικά θα καταδικαστείτε με…συνοπτικές διαδικασίες!!!

Καρκίνοι

Ρομαντικές, ντροπαλές

Η γυναίκα Καρκίνος είναι ρομαντική και της αρέσουν οι ήσυχες καταστάσεις, γι αυτό αν είστε κάπως…ζωηρούλης και κάπως…σαδομαζοχιστικούλης και…δεν θέλετε να προσγειώ-νετε στο κεφάλι σας το σκουπόξυλο της villeda και να…σας ντύνει, να σας στολίζει και να σας νοικοκυρεύει με τα κοσμητικά επίθετα….ανεύθυνε…ανεγκέφαλε κτλ, κρατηθείτε σε…ασφαλή απόσταση…δύο χιλιομέτρων…και βάλε!!!

Λέοντες

Λαμπερές, αισιόδοξες

Αν το…χαλασμένο σας μυαλό ονειρεύεται….μια καλή νοικοκυρά που νάναι δούλα και κυρά, αποτύχατε…παταγωδώς!!! Πάρτε δόμο τώρα!!…μην σας πω να αλλάξετε και πόλη!!! Η Λιονταρίνα είναι νοικοκυρά, είναι και κυρά…δούλα όμως π ο τ έ!!! Αν το απαιτήσετε, θα ξεσπάσει 3ος παγκόσμιος πόλεμος και το φλογερό της ταπεραμέντο θα σας κάνει 3ου

βαθμού εγκαύματα!!  Σας επιτρέπει βέβαια, σαν μεγαλόκαρδη που είναι,  να…κάνετε το κομμάτι σας μπροστά στους άλλους!!!

Παρθένοι

Πρακτικές, συναισθηματικές

Ακαταστασία, ανοργανωσιά, ανυπομονησία, με τη γυναίκα Παρθένο…καμμία σχέση!!! γι αυτό αν…βράζει το αίμα σας, προβλέπω η καθημερινή σας ζωή να γίνεται ‘’Φονικό όπλο 1, 2, 3, και 4 μαζί’’!! αυτή η γυναίκα έχει πολλά να  σας διδάξει αν….επιζήσετε βέβαια ή αν δεν σας έχει στείλει εν τω μεταξύ στον…ψυχίατρο ή…στον δικηγόρο ή…και στους δυο μαζί!!!

Ζυγοί

Ερωτικές, αρμονικές

Είστε από τους άνδρες που προτιμούν τον πόλεμο και όχι τον έρωτα? Τότε θα βρεθείτε στη θέση του Ιράκ και το ρόλο της Αμερικής θα τον παίζει η…μαμά!!! Βάλτε ότι πιο ακριβό έχετε σε μια βαλίτσα και αλλάξτε στέκι!! Αν βέβαια είστε και τόσο ηλίθιοι που προτιμάτε τον πόλεμο  από τον έρωτα, τότε να…φύγετε και εντελώς από την Ελλαδίτσα μας!! Η Ζυγός είναι τρυφερή και αυτό ζητάει και από εσάς!!

Σκορπιοί  

Δυναμικές, ερωτικές

Έχετε προτίμηση στα έντονα πάθη και θέλετε να γνωρίσετε τον Παράδεισο ή την Κόλαση, την ειρήνη ή τον αιματηρό πόλεμο, τη δυνατή αγάπη ή το εξίσου δυνατό μίσος, ή όλα μαζί, …εδώ να μείνετε!! Εδώ είναι ο Παράδεισος κι η Κόλαση εδώωωωωω!!  Ωπα!!! Δεν μπορώ όμως να προβλέψω τι θα γνωρίσετε!! Εξαρτάται από το τι αμαρτίες έχετε κάνει και αν θέλει ο καλός Θεούλης να σας τιμωρήσει ή να σας ανταμείψει!!!

Τοξότες

Δυνατές, φιλελεύθερες

Είσαστε ο γλεντζές, ο μερακλής, ο ντερμπεντέρης…μια χαρά είσαστε!!! αν όχι…αφήστε την Τοξοτίνα να πάει στο δρόμο της γιατί…θα σας διαταράξει σοβαρά την σωματική και ψυχική σας υγεία!! Αν είσαστε και αυταρχικός, τότε θα δείτε πόσο κακό είναι αυτό για σάς!! Θα αναρωτιέστε κάθε μέρα πως γίνονται Τόμαχοκ και κατευθύνονται στο κεφάλι σας… τασάκια…καρέκλες…ανθοδοχεία και λοιπά οικιακά σκεύη!!!

Αιγόκεροι

Προσγειωμένες, απαιτητικές

Η γυναίκα Αιγόκερως είναι εργατική, λογική, προσγειωμένη. Γι αυτό αν…είστε από τα σκληρά αντράκια να πούμε, και δεν θέλετε να σας φύγει η…μαγκιά κόψτε λάσπη πριν ….νυχτώσει!! Ετοιμαστείτε για καινούρια δρομολόγια διαφορετικά προβλέπω ότι θα βρίσκεστε σε συνεχή αγώνα μποξ!!! και δεν θα χρειαστείτε διαιτητή,…ούτως ή άλλως ο αγώνας θα είναι σκληρός και…άνισος!!

Υδροχόοι

Ελεύθερες, δυναμικές

Αν είσαστε σπιτόγατος και ψάχνετε να βρείτε τον…πελά σας, με τη γυναίκα Υδροχόο…μπράβο σας βρε!!!…τον βρήκατε!!! Αυτή η γυναίκα είναι πανέξυπνη, είναι ανεξάρτητη, αφιερωμένη στους άλλους, και συνεχώς…φευγάτη!! Και αν της ζητήσετε να κάτσει στο σπίτι να σας φτιάξει σουτζουκάκια, προβλέπω να επεμβαίνει αυτεπάγγελτα ο Εισαγγελέας μαζί με τον Διευθυντή της Γενικής Ασφάλειας!!!… Εκτός αν είστε ο ιδανικός!!!

Ψάρια

Μυστήριες, ευαίσθητες

Κρύψτε το μαστίγιο…γρήγορα!!! Μιλάμε για τις γυναίκες Ιχθείς που σιχαίνονται, απεχθάνονται  και μισούν τη βία!! Είναι όμορφα και χαριτωμένα ψαράκια που κολυμπούν ήρεμα, και έτσι και τους θολώσετε τα νερά, προβλέπω αυτομάτως να μεταλλάσσονται σε άγρια ζώα της ζούγκλας!! Για να μη λέτε ότι δεν σας προειδοποίησα δηλαδή!!!

Παράξενοι

Τι καινούριες μόδες είναι τούτες!!! Τι θα πει γυναίκα Ταύρος, Κριός, Καρκίνος και…λοιπές σαχλαμάρες!!! Να είναι φρόνιμες και υπάκουες για να μην είμαστε και εμείς παράξενοι!! Και επειδή ένας σωστός Παράξενος θέλει όλες οι γυναίκες να είναι σωστές,…κάτι που δεν γίνεται από όσα διαβάσαμε πιο πάνω…αυτή είναι η αιτία που οι Παράξενοι γινόμαστε ακόμα πιο Παράξενοι,….και μετά μας λένε Παράξενους!!! Αυτά και…περαστικά μας!!!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια