Back to top
Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου, 2015 στις 8:11μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | PitPan
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Με απόφαση του Δημάρχου Τρίπολης, Δημήτρη Παυλής, τοποθετήθηκαν οι επιλεγέντες σε θέση προϊσταµένου, από το Υπηρεσιακό Συµβούλιο Ο.Τ.Α. Νοµού Αρκαδίας, σύµφωνα µε το µε αριθ. 3/23-6-2015 Πρακτικό του, ως εξής:
 
1. Τον υπάλληλο του ∆ήµου Κεκετσίδη Κωνσταντίνο, κλάδου ΠΕ 1 ∆ιοικητικού (Οικονοµολόγων) Προϊστάµενο στο τµήµα Εσωτερικής Ανταπόκρισης της ∆/νσης ΚΕΠ του ∆ήµου.
Ο ανωτέρω υπάλληλος παράλληλα µε τα καθήκοντά του θα απασχολείται και στο τµήµα Προϋπολογισµού, Λογιστηρίου και Προµηθειών της ∆/νσης Οικονοµικών Υπηρεσιών του ∆ήµου καθώς και στο τµήµα Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών της ∆ιεύθυνσης Προγραµµατισµού, Ανάπτυξης και Οργάνωσης και Πληροφορικής.

2. Τον υπάλληλο του ∆ήµου Καλογερά ∆ηµήτριο, κλάδου ΠΕ 1 ∆ιοικητικού, Προϊστάµενο στο τµήµα ΚΕΠ µε ΚΑ 0757 της ∆.Ε. Τεγέας της ∆/νσης ΚΕΠ του ∆ήµου.
Ο ανωτέρω υπάλληλος παράλληλα µε τα καθήκοντά του αυτά θα απασχολείται και στο τµήµα Ανθρώπινου ∆υναµικού και ∆ιοικητικής Μέριµνας της ∆/νσης ∆ιοικητικών Υπηρεσιών του ∆ήµου.

3. Τον υπάλληλο του ∆ήµου Νικητόπουλο Παναγιώτη, κλάδου ∆Ε 1 ∆ιοικητικού, Προϊστάµενο στο τµήµα ΚΕΠ µε ΚΑ 0812 της ∆.Ε. Λεβιδίου της ∆/νσης ΚΕΠ του ∆ήµου.
Ο ανωτέρω υπάλληλος παράλληλα µε τα καθήκοντά του αυτά θα απασχολείται και στο τµήµα Προϋπολογισµού, Λογιστηρίου και Προµηθειών της ∆/νσης Οικονοµικών Υπηρεσιών του ∆ήµου µε αρµοδιότητες σε θέµατα αποθηκών όπως αυτές περιγράφονται στην παρ. α.2 του άρθρου 16 του Ο.Ε.Υ. του ∆ήµου.

4. Την υπάλληλο του ∆ήµου Κυριαζοπούλου Αγγελική, κλάδου ∆Ε 1 ∆ιοικητικού, Προισταµένη στο τµήµα ΚΕΠ µε ΚΑ 0696 της ∆.Ε. Μαντινείας της ∆/νσης ΚΕΠ του ∆ήµου.
Η ανωτέρω υπάλληλος παράλληλα µε τα καθήκοντά της αυτά θα απασχολείται και στο τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων της ∆/νσης ∆ιοικητικών Υπηρεσιών του ∆ήµου .

Με την παρούσα απόφαση παύουν να ασκούν καθήκοντα αναπληρωτή προϊστάµενου οι κ.κ. Σαραντοπούλου ∆ιαµάντω, Συµπρούκου Βασιλική και Λούρα Ελένη στα τµήµατα ΚΕΠ των ∆.Ε. Τεγέας, Μαντινείας και Λεβιδίου αντίστοιχα, όπως είχε οριστεί µε τις 59/2015 και 99/2015 αποφάσεις καθώς και ο κ. Κεκετσίδης Κωνσταντίνος, όπως είχε οριστεί µε την 81/2015 απόφαση.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια