Back to top
Κυριακή, 11 Οκτωβρίου, 2015 στις 12:20πμ | Κατηγορία: Αθλητικά | Ν.Δ.Κ.
ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟY ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΣΤΑΣ (από Βλαχέρνα) ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΚΑΡΟΥΝΤΖΟΣ

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του διεθνούς περιφερειακού πολίστα για τον επόμενο χρόνο, με τον 30χρονο να επιστρέφει ύστερα από δέκα χρόνια στο «τριφύλλι».

karountzos-dionusis

Ο 30χρονος περιφερειακός δήλωσε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου πως: «Είναι τεράστια η χαρά μου και δεν το κρύβω. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να μην θέλει να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για τα αγωνιστικά. Η έλευση του νέου προπονητή αλλάζει πολλά στην ομάδα από πλευράς φιλοσοφίας και τρόπου σκέψης, γιατί δεκαπέντε διαφορετικά μυαλά πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο, όπως σκέφτεται ο προπονητής για την υλοποίηση ενός κοινού στόχου».
Παράλληλα, ο Καρούντζος έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο του “τριφυλλιού”: «Είναι τρομερό να αγωνίζεσαι και να βλέπεις τόσο κόσμο δίπλα σου. Θέλουμε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού κοντά μας. Η διαφορά του κόσμου σε σχέση με άλλες ομάδες φάνηκε και πέρυσι που βοήθησε σημαντικά την ομάδα, αλλά και όταν αγωνιζόμουν οκτώ χρόνια στη Βουλιαγμένη, ένα club που δεν έχει κόσμο φαίνεται αυτό πάρα πολύ. Θέλουμε το κολυμβητήριο στα Ιλίσια να είναι γεμάτο από κόσμο και να γίνεται “πανικός” πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια».

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια