Back to top
Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, 2015 στις 8:17πμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
Βράβευση του 1ου Γυμνασίου Χαλανδρίου σε πανελλήνιο διαγωνισμό

Το 1ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου, σχολείο με μακρά ιστορία και παράδοση, βραβεύτηκε σε πανελλήνιο διαγωνισμό που προκήρυξε το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού, με θέμα «Η ιστορία του σχολείου μου».

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε σε ειδική τελετή που διοργανώθηκε στο Μουσείο Ακρόπολης, στις 21-11-2015 με τη συμμετοχή των μαθητών, των εκπαιδευτικών που υλοποίησαν το πρόγραμμα, της Διευθύντριας και του Υποδιευθυντή, καθώς και εκπαιδευτικών του σχολείου και εκπροσώπου του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων.

Το υλικό που κατατέθηκε και αφορούσε στην ιστορία του σχολείου προήλθε από πολιτιστικό πρόγραμμα που υλοποίησαν οι εκπαιδευτικοί Κωστόπουλος Ευάγγελος και Χατζή Ευαγγελία με ομάδα μαθητών, αναδεικνύοντας την μακραίωνη ιστορία του σχολείου μέσα από αρχειακό υλικό και συνεντεύξεις παλιών και νέων αποφοίτων.

XALANDRI BRABEYSH 2015

XALANDRI BRABEYSH2 2015

Δείτε την εργασία του 1ου Γυμνασίου Χαλανδρίου για τον πανελλήνιο διαγωνισμό “Η ιστορία του σχολείου μου” καθώς και φωτογραφικό υλικό από τη βράβευση.

*** Μεταξύ των μαθητών που βραβεύτηκαν και ο συμπατριώτης μας Βλαχερναίος, Κωνσταντίνος Β. Κουνέλης. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες στην εξαίρετη αυτή δημιουργία.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια