Back to top
Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2016 στις 9:24πμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί (21/3-20/4)
Κυβερνήτης ο Άρης

Μια ζωή την έχουμεεε…!! Ζωηρό μου Κριάρι, το 2016, θα είναι για σένα μια χρονιά γεμάτη ευκαιρίες! Και επειδή δεν φημίζεσαι για την υπομονή σου, θα σου τα πω γρήγορα. Παίρνεις την ζωή όπως έρχεται, είσαι δυνατό άτομο, είσαι μπροστάρης, έχεις αυτοπεποίθηση, αλλά επειδή είσαι το πρώτο σύμβολο του ζωδικού κύκλου δεν παύεις, να είσαι και το…”μωρό του ζωδικού κύκλου”!! Με λίγα λόγια, αν φέτος βρεθούν άνθρωποι να σου δώσουν χέρι βοηθείας, ή να σε καθοδηγήσουν, καλό είναι να δεχτείς και να μην σε πιάσουν οι εγωισμοί σου!! Και… πού ΄σαι Κριέ, αν μέχρι χθες άκουγες Κάρμινα Μπουράνα και σήμερα ακούς Κιάμο και Πάολα, μην ανησυχείς, ξάπλωσε και ίσως σου περάσει, έρωτας είναι…….. και όχι Κριέ, η Κάρμινα Μπουράνα, δεν είναι ο ύμνος του ΠΑΣΟΚ…..!!

Ταύροι (21/4-20/5)
Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Πεισματάρη Ταύρε μου, ήρθε για σένα ο χρόνος των επιτυχιών και του ελεύθερου στυλ! Είσαι απλός, είσαι αισθησιακός, είσαι ξεκάθαρος και σίγουρα δεν μπορείς να αντισταθείς σε σε μια μακαρονάδα ή σε μια σοκολατίνα Δεν σου αρέσουν οι αλλαγές, αλλά αν έχεις δίπλα σου ένα άτομο ή βρεθεί ένα άλλο και σου φερθεί τρυφερά και έξυπνα και σε πάρει από το χεράκι για να κάνετε μαζί αλλαγές, η αστρολόγος σου, σου συνιστά να το σκεφτείς και να μην φερθείς σαν πεισματάρικο μουλάρι!! Σου ΄χω και ευχάριστα, αργεί το Πάσχα φέτος, θα προλάβεις να χάσεις τα κιλά από τα μελομακάρονα! Και… πού ΄σαι Ταύρε, και τα οικονομικά σου πολύ ανεβασμένα θα είναι! Σε τρία τέρμινα παίρνεις μεγάλη αύξηση (στο μισθό στη σύνταξη ή στο χαρτζιλίκι), το λέει και το φλυτζάνι, να το πεντακάθαρο….!!

Δίδυμοι (22/5-21/6)
Κυβερνήτης ο Ερμής

Πονηρέ μου Δίδυμε, ευχάριστη και μέσα στην κίνηση θα είναι η χρονιά για σένα! Το ότι είσαι έξυπνο, αεικίνητο, πολυμαθές και περίεργο άτομο, δεν το συζητάμε! Το ότι είσαι άριστος στις δημόσιες σχέσεις, το ότι δεν σταματάει το στόμα σου να μιλάει καθόλου και μας πείθεις ότι το άσπρο είναι μαύρο, σύμφωνα με τις δικές σου ανάκγες, δεν το συζητάμε! Το ότι είσαι του… ασύλου, ούτε αυτό το συζητάμε!! Συζητάμε για τις πολλές τυχερές και ευχάριστες ευκαιρίες, που θα έχεις φέτος στα οικονομικά σου και προ παντός στα αισθηματικά σου! Και… πού ΄σαι Δίδυμε, όταν έχεις νεύρα, σου επιτρέπω να ρίξεις το φταίξιμο στον ανάδρομο Ερμή και να πεις ότι έχεις πάρει άδεια από την αστρολόγο σου, για να ξεσπάς πάνω σε αγαπημένους σου και μόλις περάσει ο θυμός, μπορείς να χαμογελάσεις, να κάνεις λίγο χιουμοράκι και να αρνηθείς τα πάντα…

Καρκίνοι (22/6-22/7)
Κυβερνήτης η Σελήνη

Καβουράκι μου, τυχερή θα είναι η χρονιά για σένα και ένα μαγικό ραβδί θα σου ανοίγει όλες τις πόρτες! Ναι, είσαι υπερπροστατευτικό άτομο για αυτούς που αγαπάς, ναι, είσαι ρομαντικό, ναι, δίνεις αγάπη και τρυφερότητα, ναι, σου αρέσει η ασφάλεια και ναι, είσαι και γκρινιάρικο πλάσμα με δαγκάνες (σπάνια βέβαια τις χρησιμοποιείς, αλλά δεν παύεις να τις έχεις!). Η χρονιά σε βρίσκει αποφασισμένο να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να ομορφήνεις την καθημερινότητά σου και να σταματήσεις να αγχώνεσαι για το παραμικρό. Θα βρεθούν άτομα να σε βοηθήσουν σε αυτό, αρκεί να το δεχτείς και να μην είσαι ξεροκέφαλος (ναι, ώρες-ώρες είσαι πολύ ξεροκέφαλος!) Με πολύ ερωτισμό θα περνάς όμορφα! Και… πού ΄σαι Καρκένε, αν δεις τον σύντοφό σου να γυρνάει το μάτι του (ή το δικό σου), μην σκέφτεσαι τον χωρισμό, πάρτον αγκαλίτσα, κάνε του γούτσου-γούτσου και θα γλυτώσεις τα έξοδα του δικηγόρου!! Και που να βρεις δικηγόρο, κατέβηκαν όλοι στη διαδήλωση της γραβάτας…!!

Λέοντες (23/7-22/8)
Κυβερνήτης ο Ήλιος

Λαμπερέ μου Λέοντα, το 2016 θα είναι για σένα μια χρονιά υπερπαραγωγή, με προσκλήσεις-προκλήσεις και ευκαιρίες! Κρίση-ξεκρίση, κάπιταλ-ξεκάπιταλ κοντρόλ, κουρασμένος- ξεκούραστος, η ενέργειά σου θα ακτινοβολεί προς όλες τις κατευθύνσεις! Βγαίνεις έξω, και δεν σε αγνοεί κανείς. Δεν μπορεί να σε αγνοήσει κανείς! Έχεις μεγάλη καρδιά που χωράει όλο τον κόσμο (ακόμα και τους σκάρτους!) Εύκολες λύσεις και πολλά “τυχερά” σε περιμένουν, που θα προέρχονται από την καλή σου τύχη, ή από την θετική σου ψυχολογία. Άριστες οι εξελίξεις στα αισθηματικά! (Τώρα ο Παράξενος με τους άλλους 11 του ζωδιακού, τρώνε τα λυσσακά τους από τη ζήλεια τους) Και…. πού ΄σαι Λιοντάρι, ακόμα κι αν σου φερθούν μπαμπέσικα άτομα πιου αγαπάς και αν βρεθείς προ εκπλήξεως από την δειλή φυγή τους (και ξέρεις πόσο πολύ πονάει, όταν φεύγει ο άλλος χωρίς να σου πει το λόγο), εσύ να λες: “να είμαστε καλά, να πέφτουμε απ’ τα σύννεφα”….!!

Παρθένοι (23/8-22/9)
Κυβερνήτης ο Ερμής

Σοφέ μου Παρθένε, τα ανέλυσες όλα σε βάθος? Και σε πλάτος? Μπράβο πουλάκι μου!! Αυτό πάει να πει, ότι πήγες Τρίπολη- Αθήνα, μέσω Θηβών!! Είσαι εργατικός, έξυπνος και είναι δύσκολο να σε καροϊδέψουν, είσαι του καθήκοντος και είσαι ο άνθρωπος που θέλει και ξέρει να προσφέρει βοήθεια (κάτι σαν καλός Σαμαρείτης). Αλλά, είσαι τόσο πολύ λογικός, τόσο πολύ αναλυτικός και βάζεις τόσες πολλές έννοιες, που στο τέλος εσένα σε πονάει στο κεφάλι σου και εμείς χτυπάμε το δικό μας στον τοίχο!!! Φίνα και χαρούμενα θα περάσεις τη χρονιά με πολλές ευκαιρίες και πολλές κατακτήσεις! Στα αισθηματικά και στην υγεία σου θα είσαι ακμαίος και δυνατος! Και… πού ΄σαι Παρθένε, κράτα την ψυχραιμία σου, διότι ανόητοι άνθρωποι και σκόνη, υπάρχουν παντού…!!

Ζυγοί (23/9-23/10)
Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Πω,πω,πω ομορφιές!!! Κομψέ μου Ζυγέ, αυτή θα είναι χρονιά επιτυχιών και βελτίωσης της κοινωνικής σου κατάστασης. Είσαι περιποιητικός, είσαι καλόγουστος, είσαι ευγενικός, είσαι για να συμφιλιώνεις. Οι άλλοι αστρολόγοι (οι άσχετοι!), λένε ότι, δεν έχεις τα προσόντα ενός πολεμιστή! Τρομάρα τους!! Ξεχνάνε ότι η Θάτσερ η σιδηρά κυρία και ο Γκάντι ο ήρεμος μαχητής, ήσαν Ζυγοί!! Όλα καλά θα σου πάνε, αρκεί και εσύ να προσπαθήσεις και να αποφύγεις τις κακοτοπιές. Και… πού ΄σαι Ζυγέ, γνωρίζεις πολύ καλά (όλοι το γνωρίζουμε), ότι, άλλο είναι το απατώ γιατί ήταν μια στιγμή αδυναμίας και η κακιά η ώρα (δαγκώνω λίιιιγο από το μήλο) και άλλο απατώ συνέχεια (κάνω σχέση με τον…όφι…!!)

Σκορπιοί (24/10-22/11)
Κυβερνήτης ο Άρης και ο Πλούτωνας

Μοναχικέ μου Σκορπιέ, πολύ ευχάριστη θα είναι η χρονιά, αφού θα πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου και θα πραγματοποιήσεις πολλά από τα όνειρά σου. Έχεις δύναμη, έχεις πάθος, διαθέτεις μαγνητισμό και μπορείς να βοηθήσεις κάθε δύστυχο και κατατρεγμένο, εάν το θες! Μπορείς να χαρίσεις στους γύρω σου αξέχαστες στιγμές, είτε μιλάμε για πόλεμο, είτε μιλάμε για ειρήνη! Είσαι το σκληρό και “άγριο μωρό” του ζωδισκού κύκλου! Επιφανειακά! Κάτω από το σκληρό περίβλημα κρύβεις ευαισθησία, ανασφάλεια, μια καρδιά που όταν πληγώνεται πονάει πολύ και ένα χαρακτήρα ακριβοδίκαιο! Όσο για την ουρά με το κεντρί, οι άλλοι φταίνε… ας μην πηγαίνουν γυρεύοντας!! Και…πού ΄σαι Σκορπιέ, φήμες λένε, ότι ο Φρόϋντ παράτησε την ψυχολογία και έπιασε το πλέξιμο, όταν τον επισκέφτηκε ένας Σκορπιός για ψυχανάλιση!!

Τοξότες (23/11-21/12)
Κυβερνήτης ο Δίας

Καλέ μου Τοξότη, ευχάριστη, έντονη και ταξιδιάρα με πολλές χαρές, θα είναι η χρονιά για σένα! Είσαι αισιόδοξο, ζωντανό, ελεύθερο, κεφάτο πλάσμα! Όμως, το χαριτωμένο στοματάκι σου, ξαμολάει άγαρμπα αυτά που πιστεύεις! Πρόσεχε λοιπόν, να μην πεις τη σωστή κουβέντα στον λάθος άνθρωπο ή τη λάθος κουβέντα στον σωστό άνθρωπο!! Τί, διαφωνείς? Α-α-α-α! είσαι πολύ φάουλ και σταμάτα αυτή την στιγμή να με διαβάζεις γιατί με τσάντισες!! Και… πού ΄σαι Τοξότη, στα αισθηματικά σου θέματα, αν η σχέση δεν σου εξασφαλίζει κάποια ποιότητα συναισθημάτων, σε διαβεβαιώνω ότι θα έχεις ευκαιρίες για να γλεντήσεις με την ψυχή σου! Όμως απαιτείται σύνεση, στρατηγική και ωριμότητα, διότι αν κάνεις “μαγκίτσες” με άτομα που δεν πρέπει, θα… φας τα όμορφα μούτρα σου… και μετά θα ΄ρθεις να μου κάνεις παράπονα…

Αιγόκεροι (22/12-20/1)
Κυβερνήτης ο Κρόνος

Αιγόκερε μου, αυτή τη χρονιά θα έχεις τύχη και θα έχεις καινούριες συνεργασίες και ενδιαφέρουσες προτάσεις με ενδιαφέρουσες προοπτικές!! Είσαι δυνατός, είσαι πεισματάρης με επιμονή και υπομονή και αντέχεις στα δύσκολα. Και συναισθηματικός είσαι (ασχέτως αν δεν το εκδηλώνεις). Αλλά βρε χρυσούλι μου, γιατί ενώ στέλνεις τόννους από επικρίσεις και δασκαλίστικες συμβουλές στους άλλους, εσύ δεν δέχεσαι κουβέντα από τους άλλους? Και γιατί είσαι τόσο αυταρχικός, μου λες? Άσε, ρητορική είναι η ερώτηση. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι και αδέσμευτοι θα έχετε πολλές κατακτήσεις! Και… πού ΄σαι Αιγόκερε, αν δεις ένα άτομο μέσα στη μπανιέρα με τίγκα το νερό ως απάνω, μη σκεφτείς το λογαριασμό του νερού…!!

Υδροχόοι (21/1-19/2)
Κυβερνήτης ο Κρόνος και ο Ουρανός

Βρε, βρε το Υδροχοάκι μας!! Πολύ-πολύ όμορφη και με φρέσκιες ιδέες θα είναι η χρονιά για σένα. Πολλά από αυτά που θέλεις θα σου έρθουν ευκολότερα από όσο νομίζεις! Να πω ότι είσαι έξυπνος, ανεξάρτητος και επαναστατικός, να το ειπώ! Να πω ότι είσαι υπερήφανος και ανεκτίμητος φίλος, να το ειπώ. Θα σε πω και εκκεντρικό, άπιαστο αέρα, ότι δεν μπορούμε να σε κατανοήσουμε και ότι και τρελλοκομείο να σε ειπώ, πάλι μέσα είμα!! Στα ερωτικά σου “άγνωσται αι βουλαί σου” Υδροχόε μου, γιατί μπορεί να μπερδέψεις τη φιλία με τον έρωτα ή τον έρωτα με τη φιλία! Ο χρόνος θα δείξει! Και.. πού ΄σαι Νεροχύτη, φόροι, τέλη, ακίνητα, ασφαλιστικές εισφορές, μείωση των οικονομικών, όλα μέσα είναι (και να δούμε ποιος θα αντέξει και αν θα αντέξει), εσύ τα αντέχεις, αλλά αυτό, το να μπαίνουν στον τραπεζικό σου λογαριασμό και να σου παίρνουν αυτά που χρωστάς, πολύ σου τη δίνει…

Ψάρια (20/2-20/3)
Κυβερνήτης ο Δίας και ο Ποσειδώνας

Αααα! Τι ώραίο Ψαράκι, θα πάρω ένα για το ενυδρείο μου!! Όσοι το πούν αυτό φέτος, θα διαπιστώσουν ότι το ωραίο Ψαράκι, ξεγλυστάει (το άτιμο!) και δεν μπορούν να το πιάσουν εύκολα! ! Πολύ ευνοημένος θα είσαι, θα αναγνωρισθούν οι κόποι σου και η αξία σου και θα περάσεις ευχάριστα. Είσαι διαισθητικό και ευέλικτο άτομο, είσαι ρομαντικό, καλοπροαίρετο και δεν σου αρέσει η βία. Αλλά είσαι και τόσο εκνευριστικά σύνθετο και απρόβλεπτο άτομο, που, αν αυτή τη στιγμή με διαβάζει ο σύντοφός σου θα αναφωνήσει: “πες τα αστολόγε μου, πες τα”!!! Αναθεωρείς στόχους και επαναξιολογείς φιλίες, ενώ στον αισθηματικό τομέα θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που θέλεις από μια ή και δύο σχέσεις (εμάς δεν μας πέφτει λόγος!) Δεσμευμένος ή αδέσμευτος θα κάνεις γνωριμίες πολλά υποσχόμενες!! Και… πού ΄σαι Ψάρι, πρόσεξε, γιατί…ξεφάντωνε, ξεφάντωνε άδειασε το πουγκί μας…!!

Παράξενοι (εκτός/χρόνου-εκτός/τόπου)
Ακυβέρνητοι, με Νεύρα και Γκρίνια!

Αγαπημένε μου Παράξενε, αυτή τη χρονιά, νέα όνειρα και νέες ελπίδες, σε πάνε, σε φέρνουν και σε ταξιδεύουν!! Αγάπη, έρωτας, πάθος, λάθος όλα θα ανακατευτούν και θα πρέπει να ξεμπερδέψεις το κουβάρι! Και… πού ΄σαι Παράξενε, δεν έχεις ιδέα πόσο σέξυ γίνεσαι όταν σταματάς τη γκρίνια και αρχίζεις να ονειροπωλείς!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια