Back to top
Παρασκευή, 11 Μαρτίου, 2016 στις 3:16μμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί (21/3-20/4)
Κυβερνήτης ο Άρης

Κριέ μου. Μπήκαμε στην άνοιξη, αποκριές έχουμε (μάσκες πέφτουν, μάσκες φοριούνται), και εσύ αν βάλεις κάτι στο μυαλό σου το πετυχαίνεις και μάλιστα με μεγάλη ευκολία! Ο Μάρτης ευνοεί τα νέα σχέδιά σου και η επαγγελματική σου επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Χρειάζεται όμως λίγη διπλωματία και να προσέξεις τον διάβολο, που κρύβεται στις λεπτομέρειες (το είπε και η Μέρκελ) και έχει σχέση με το, μάσκες πέφτουν, μάσκες φοριούνται! Ζωηρός, κεφάτος, αισιόδοξος, ανταγωνιστικός, σίγουρα θα ξεσηκώσεις τα μυαλά πολλών και αυτό το μήνα!! Οι διάσημοι ατρολόγοι (σαν εμένα!) λένε ότι, όλοι κάνουμε ανοησίες, ο Κριός όμως τις κάνει με ενθουσιασμό!! Και ναι, ρε Κριέ, γουστάρεις να κάνεις ότι θες με ενθουσιασμό (ακόμα και ανοησίες), τραβάει κανείς κανά ζόρι??

Ταύροι (21/4-20/5)
Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Ταύρε μου, δυστυχώς, η κρίση έφερε τα πάνω κάτω, και ναι, επηρεάζει την ζωή σου, την σχέση σου, τα πάντα όλα!. Δυστυχώς όσο και να προγραμματίζεις τη ζωή σου, όσο σταθερός (ή όσο ξεροκέφαλος) και να είσαι, όσο κι αν μισείς τις αλλαγές, οι αποφάσεις, οι αδυναμίες και οι πράξεις των άλλων επηρεάζουν κι εσένα! Και μέσα σ΄ όλα αυτά, νοιώθεις μια τεράαααστια ανάγκη, για συναισθηματική επαφή (μα, πού χάθηκαν όλοι?). Έχεις την υπομονή, έχεις την δύναμη, έχεις την αντοχή για να μετακινήσεις βουνά. Μήπως είναι καιρός να την χρησιμοποιήσεις? Και πριν χρησιμοποιήσεις το Ζεν του καθαρισμού (δηλαδή πετάς παλιά πράγματα από τα ντουλάπια σου, άχρηστες σχέσεις από την ψυχή σου ή την ζωή σου), μήπως να έλεγες και κανένα,…ρεδεμπανα..μηθείτεόλοισας..!!!

Δίδυμοι (22/5-21/6)

Κυβερνήτης ο Ερμής

Πρώτο 15ήμερο του Μάρτη και ήθελα νά ΄ξερα γιατί τόση σιωπή, που πήγε η σπιρτάδα σου Δίδυμε? Πού πήγε η περιέργειά σου, η αδιακρισία σου, η συνεχής ομιλιτικότητά σου, όλα αυτά, που σε κάνουν τόσο συμπαθητικό και τόσο – μα τόσο – τόσο – χαριτωμένα αγενή!! Μήπως έχεις προβλήματα συνεννόησης με το ταίρι σου ή μήπως σε προβληματίζει η επιστροφή ενός πρώην!! Μήπως φταίει η ανάδρομη Αφροδίτη?! Μπάααα! Όταν ένας Δίδυμος δεν μιλάει, ή θέλει να μας σπάσει τα νεύρα ή, κάποια πονηριά σκαρώνει…!!! Από τις 15 του μήνα αλλάζουν τα πράγματα. Γίνεσαι τυχερός, περνάς ευχάριστα και έντονα, με τηλέφωνα, μυνήματα, επαφές, συνομιλίες τηλεφωνικές, ραδιοφωνικές, τηλεοπτικές, με προσκλήσεις- προκλήσεις, το facebook παίρνει φωτιά, και πού να τα προλάβεις όλα!! Μην τα λες όλα κουκλί μου, κράτα κάτι για τον εαυτό σου, άντε για κάποιο κολητό σου ή για τον ψυχαναλητή σου (αν είσαι τόσο Ευρωπαίος όσο λες και αν αντέχει και η τσέπη σου…!!)

Καρκίνοι (22/6-22/7)
Κυβερνήτης η Σελήνη

Καρκίνε μου, μπορώ να χρησιμοποιήσω τις πιό ρομαντικές λέξεις για να σου περιγράψω το πόσο χάλια νοιώθεις. Όμως, θα το πω απλά: αν σε πιάσουν απ΄ τη μύτη, θα κάνεις μπαμ! Τόσο μεγάλο μπαμ που θα ακουστείς από δω μέχρι το Μόναχο!!. Όχι, μήηη!!! δεν τόχουν σε πολύ οι Γερμανοί να νομίσουν ότι είναι ανατίναξη τζιχαντιστή και νάχουμε άλλα μπερδέματα!! Κάνε λίγη υπομονή πριν αποφασίσεις, πριν μιλήσεις και πριν επιτεθείς (γιατί αυτό είσαι έτοιμος να κάνεις), άσε κάποιες συζητήσεις για αργότερα, όταν τα πράγματα θα είναι πιό ήρεμα. Κάνε αυτοκρατορική χρήση του χρόνου και θα δικαιωθείς! Άκουσε την αστρολόγο σου και θα περάσεις έναν πολύ όμορφο Μάρτη γεμάτο τρυφερές στιγμές και έρωτα!! .

Λέοντες (23/7-22/8)
Κυβερνήτης ο Ήλιος

Ευχάριστα και διασκεδαστικά θα περάσεις το Μάρτη Λιοντάρι μου, όμως, με ένα παράπονο! Όταν σου πάνε καλά τα ερωτικά, έχεις προβλήματα στα επαγγελματικά. Και όταν σου πάνε καλά τα επαγγελματικά, σκάνε προβλήματα στα ερωτικά!! Ώρες-ώρες, νομίζεις πως σου κάνει πλάκα το σύμπαν και εμείς νομίζουμε ότι μας κάνεις πλάκα εσύ!! Μα, θέλεις να πηγαίνουν καλά και τα δυό μαζί,? Μην τρελαθούμε τώρα!! Αλλά, για να σε ρωτήσω και θέλω να είσαι ειλικρινής. Μήπως καταπιάνεσαι μόνο με τα δύσκολα γιατί τα εύκολα τα θεωρείς λίγα για τη μεγαλειότητά σου? Μήπως όπου βλέπεις αδυναμία τρέχεις να συνδράμεις? Μήπως για να τα προλάβεις όλα, κάτι θα παραμελήσεις? Ε, εεε? Και μετά έχεις μούτρα να μου παραπονιέσαι!!

Παρθένοι (23/8-22/9)
Κυβερνήτης ο Ερμής

Λένε ότι, ο Παρθένος δεν βλέπει τα πράγματα μαύρα ή άσπρα. Τα βλέπει καθαρά ή βρώμικα!
Καθαρά και πλυμένα με χλωρίνη θα είναι τα πράγματα για σένα Παρθένε μου αυτό το Μάρτη!! Άρα, θα περάσεις υπέροχα, παρ΄ όλες τις υποχρεώσεις που πρέπει να φέρεις εις πέρας. Τώρα που είπα εις πέρας, βρε Παρθένε μου, εντάξει, είναι καλό να βοηθάς και να σώζεις τους άλλους και να οργανώνεις την ακαταστασία τους (δεν έχει σημασία το ότι τους βγάζεις το λάδι με τις επικρίσεις σου!), αλλά μήπως-λέω τώρα- μήπως πρέπει να ασχοληθείς με τον εαυτό σου? Να φανταστείς, ούτε η αστρολόγος σου αυτό το μήνα, δεν ξέρει αν κουράζεσαι γιατί είσαι εργασιομανής ή αν κουράζεσαι για να ξεφύγεις από την καθημερινή τρέλα που σε περιτριγυρίζει!! Παρ΄ όλα αυτά αρέσεις σου λέω….!!!

Ζυγοί (23/9-23/10)
Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Αρέσεις Ζυγέ μου, αρέσεις και πως να το κάνουμε!!! ξανοίξιασε και νέα όνειρα σε ταξιδεύουν. Νέες ελπίδες, νέες φιλίες έρχονται, ενώ άλλες τελειώνουν απότομα! Η κρίση σε μεταμόρφωσε (μας μεταμόρφωσε). Οι αξίες σου άλλαξαν. Βγες έξω, διασκέδασε, πάρε πληροφορίες. Όλοι έχουν δικαίωμα στην πληροφόρηση κι εσύ το ίδιο (είδες με τι τακτ σου είπα να βγεις να κουτσομπολέψεις!). Αφουγκράσου αυτό που σου λέει η καρδιά σου και κάντο! Δεν είσαι μοναχικός άνθρωπος, γι’αυτό, το καλύτερο φάρμακο όταν έχεις προβλήματα είναι το ταίρι σου και οι καλοί σου φίλοι!! Αν δε, βρεις και έναν ωραίο ώμο για να γύρεις να κλάψεις και να πεις το παράπονό σου ακόμα καλύτερα!! Αν και δεν σου έχω εμπιστοσύνη, εύκολο τόχεις προκειμένου να βρεις ωραίο ώμο, να εφεύρεις ένα παράπονο…!!!

Σκορπιοί (24/10-22/11)
Κυβερνήτης ο Άρης και ο Πλούτωνας

Ο Μάρτης θα είναι σχέτος Μάρτης ή…κάποιον θα γδάρεις και θα είναι Μάρτης-γδάρτης?? Ρητορικό το ερώτημα!! Σκορπιέ, υπάρχουν μέρες, που τις αρπάζεις από τα μαλλιά, που τραγουδάς στο μπάνιο, που βγαίνεις έξω και λες καλημέρα χαμογελώντας (σε όλους τους αντιπαθητικούς εκεί έξω!), που απαντάς στις βλακείες τους με το μοναδικό σου χιούμορ και γίνεσαι το πιό ερωτεύσιμο πλάσμα της γης! Ήδη από το ξεκίνημα του μήνα, νοιώθεις καλά και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων σου και…έναντι του ίδιου σου του εαυτού! Ήρεμα και όμορφα θα περάσεις το μήνα, με πολλή δουλειά. Καλό είναι να συνεργάζεσαι, να είσαι ανοιχτός σε διαφορετικές απόψεις και παρ΄ όλο που έχεις όλα τα δίκια με το μέρος σου, να μην είσαι εριστικός!! Δεν υποχωρείς. Επιβιώνεις για να νικήσεις αργότερα! Αυτό το μήνα για να περάσεις καλά, η αστρολόγος σου, σου τα επιτρέπει όλα!!

Τοξότες (23/11-21/12)
Κυβερνήτης ο Δίας

Πρώτα τα καλά νέα! Τοξότη, με τόσο μεγάλη εύνοια στα επαγγελματικά και άλλη τόση στα ερωτικά, μια ματόχαντρα την θες αυτό το μήνα!! Τί, δεν με πιστεύεις? Καλάααα!! Πας γυρεύοντας. Άκου τώρα και τα κακά νέα. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για σένα, από το να σου φορτώνουνουν άλλοι τις υποχρεώσεις τους και τα προβλήματά τους! Κακό αυτόοοο, κάκιστο! Μα… είναι χαζός ο κόσμος? Βρε, ο Τοξότης είναι για να δίνει χαρά και αισιοδοξία, και σε ανταπόδωση, να λύνετε εσείς και τα δικά του προβλήματα!! Τέλος πάντων ας το καταλάβουν, για το καλό τους δηλαδή. Επίσης σου έρχεται ένα έρωτας, που ο Μαρκήσιος ντε Σαν και ο Φον Μαζόχ θα κάνουν πάρτυ (τώρα, αυτό καλό είναι?). Εσύ μέχρι τότε, όπου βρίσκεις διασκέδαση, καλή παρέα, βόλτες, είσαι μέσα! Με λίγα λόγια περνάς μιά χαρά, να είχες και χρήματα…

Αιγόκεροι (22/12-20/1)
Κυβερνήτης ο Κρόνος

Ενδιαφέρουσες και ελπιδοφόρες οι προβλέψεις για τον Μάρτη! Αιγόκερε, θα έχεις πολλές ευκαιρίες και εσύ καλείσαι να επιλέξεις τι σου κάνει και τι όχι. Σκέψου όσο χρόνο θες, αλλά όταν τελειώσεις, σταμάτα να σκέφτεσαι. Πήγαινε με τους απέναντι, αυτούς που εσύ λες “χαζοχαρούμενους”, γιατί αυτός ο Μάρτης για σένα είναι ο μήνας του γέλιου, της “ελαφρότητας”, της τύχης! Και σε ρωτώ Αιγόκερε, τι νόημα θα είχε η ζωή των σοβαρών και υπεύθυνων, χωρίς την ύπαρξη των ανεύθυνων, των έντιμων χωρίς τους άτιμους, της μέρας χωρίς τη νύχτα? Τί, με αμφισβητείς? Επίσης πρόσεξε γιατί υπάρχει περίπτωση να σου ΄ρθει πλαγιομετωπικός έρωτας και να αναθεωρήσεις πολλές από τις απόψεις σου! Ο Πλάτωνας είπε ότι, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του σοφού και του βλάκα, όταν ερωτεύονται. Τί, τώρα θα αμφισβητήσεις και τον Πλάτωνα…?

Υδροχόοι (21/1-19/2)
Κυβερνήτης ο Κρόνος και ο Ουρανός

Αγρότ΄-εργάτ΄, συ παίρνουν του ψουμί! μη σκιάζισι, πελέκατς!!! Ψάχνω τον Υδροχόο να του πω τις προβλέψεις και τον βρίσκω στις διαδηλώσεις να φωνάζει για τα δίκια, που γίνονται άδικα!! Έλα δω βρε πουλάκι μου, έχεις ένα σύτροφο, που τον έχεις παραμελήσει, έχει αγανακτήσει, είναι έτοιμος να εκραγεί και θέλει να σου φορέσει λουράκι στο λαιμό! Τί προβλέψεις να κάνω και τί να του πώ?
– ……………..

– Τί μου λες? Έχει φασαρία, , δεν ακούωωωωω!!!
– ….@@@**#*–@***….!!!!
– Καλά, θα του το μεταφέρωωωωω!
Άκου σύντροφε του Υδροχόου, μου είπε να σου πώ ότι αν δεν βοηθήσει εκείνος να γίνει καλύτερος τούτος ο κόσμος, τότε ποιός. Αν όχι τώρα, τότε πότε? Με λίγα λόγια συμφωνεί μαζί σου, αλλά τελικά τα γράφει όλα στα παλιά του παπούτσια και κάνει το δικό του…!!!

Ψάρια (20/2-20/3)
Κυβερνήτης ο Δίας και ο Ποσειδώνας

Ψαράκι, κλείσε τα μάτια σου, άσε τη φαντασία σου να καλπάζει (ναι καλά, σιγά μη και περίμενες εμένα να στο πω!!) και σκέψου πώς θα ήθελες να περάσεις το μήνα. Φαντάσου τι είναι αυτό που θέλεις πιό πολύ στη ζωή σου και μια καλή νεράϊδα με το μαγικό ραβδάκι της, θα έρθει και θα εκπληρώσει όλες τις επιθυμίες σου!! Τί, ξέχασες τι θέλεις? Κρίμαααα!! Πάρε μολύβι και χαρτί, γράψε τις βαθειές επιθυμίες σου και την επόμενη φορά που θα ξανάρθει η καλή νεράϊδα, να της το διαβάσεις. Μέχρι τότε, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα, αρκεί οι άλλοι να μην σε ζαλίζουν, ζητώντας σου να κάνεις αγγαρείες! Το λέω σε όλους ότι, έχεις κακή σχέση με πρακτικά πράγματα και ότι, ο Ιχθύς είναι πλασμένος για το όνειρο και τον έρωτα!! Μ΄ ακούνε?…δεν μ΄ ακούνε!!

Παράξενοι (εκτός/χρόνου-εκτός/τόπου)
Ακυβέρνητοι, με Νεύρα και Γκρίνια!

“Πότε ο κόσμος ευημερεί;” ρωτήσανε τον Διογένη. “Όταν οι βασιλιάδες φιλοσοφούν και οι φιλόσοφοι βασιλεύουν, απάντησε αυτός. Παράξενέ μου, μούντζω και φασκέλωσε, και…ρίξε και κανένα μπινελίκι. Εσένα δεν σε παρεξηγεί κανένας…!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια