Back to top
Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου, 2017 στις 3:34μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | TSARHL
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΒΛΑΧΕΡΝΑΙΩΝ

Υποβολή προτάσεων

για την κατάρτιση σχεδίου δράσης του Συλλόγου:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Απανταχού Βλαχερναίων πρόκειται προσεχώς, να καταρτίσει ένα σχέδιο δράσης το οποίο και θα επιδιώξει να υλοποιήσει κατά την διάρκεια της θητείας του.

Προκειμένου να υπάρξει όσο το δυνατόν καλύτερη προσαρμογή των δράσεων του Συλλόγου με τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις των μελών του και των συμπατριωτών, το Διοικητικό Συμβούλιο απευθύνει δημόσια πρόσκληση προς όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν προτάσεις για δράσεις, πρωτοβουλίες και ενέργειες που, κατά την άποψή τους, θα πρέπει να αναλάβει προσεχώς ο Σύλλογος. Καλεί δε όλους τους ενδιαφερόμενους να στελεχώσουν τις αντίστοιχες ομάδες εργασίας που θα αναλάβουν την υλοποίηση των εν λόγω δράσεων.

Οι προτάσεις μπορούν είτε να κατατεθούν ως σχόλια στην παρούσα ανακοίνωση στην ιστοσελίδα www.vlaxerna.gr είτε να υποβληθούν στο Σύλλογο (Πρόεδρος κ. Ηλίας Τσαρουχάς, τηλ. 210. 80 26 059).

Η προθεσμία για την υποβολή των προτάσεων είναι η 15-01-2017.

Ο Σύλλογος ευελπιστεί ότι θα υπάρξει θετική ανταπόκριση στην παρούσα πρόσκληση, κάτι που θα υποδηλώσει την έντονη επιθυμία των συμπατριωτών μας για κοινωνική ενεργοποίηση και συλλογική δράση, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες περιόδους που περνά η Χώρα μας.

Εύχεται δε, σε όλα τα μέλη του και σε όλους τους συμπατριώτες και φίλους της Βλαχέρνας, Καλή Χρονιά, Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου

Ηλίας Σωτ. Τσαρουχάς, Πρόεδρος 

          Κων/νος Ευαγ. Τσέκος, Γενικός Γραμματέας

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια