Back to top
Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου, 2010 στις 9:29πμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παρα-πλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

                     Κριοί                       

Αυθόρμητα και ερωτικά Κριαράκια μου, για σας, το να κάνετε…ατιμιούλες, δεν είναι προσπάθεια, είναι…έλλειψη προσπάθειας!!! Και τις κάνετε!!! Το μήνα αυτό όμως, θα ασχοληθείτε με τους δικούς ανθρώπους και θα τους δώσετε  αγάπη, ζεστασιά, τρυφερότητα (και η καρδούλα σας είναι γεμάτη απ΄ αυτά). Έτσι θα κάνετε αυτό το μήνα, γιατί…εγώ έχω το στυλό και γράφω, και…γιατί έτσι θέλω!!!! Αν διαφωνείτε…ορίστε το στυλό και γράψτε ότι σας αρέσει!!

Ταύροι

Μετά τις διακοπές  του Αυγούστου θα θελήσετε να συνεχίσετε την ξενοιασιά, αλλά…θα μπει η λογική σας στη μέση και θα βάλετε στην άκρη τους …ευσεβείς πόθους σας!!! Και ποιος θα μας πει ρε παιδιά ποιο είναι το λογικό? Ε? μου λέτε? Αφήστε στην άκρη τα λογικά και τα παράλογα τούτου του κόσμου, και θα ασχοληθούν μ΄ αυτά κοινωνιολόγοι, ψυχολόγοι και λοιποί…αργόσχολοι!!! Τα ερωτικά σας, αισιόδοξα…τα βλέπω (μην δίνετε σημασία στη στραβομάρα μου!) και τα οικονομικά σας το ίδιο.

Δίδυμοι

Πάνω που θέλετε να ηρεμήσετε, όλο κάτι γίνεται!!! Εσείς θέλετε…. αλλά…φταίνε…οι πολιτικοί που τα φάγανε,….η Τρόϊκα που κάθε τρεις και λίγο μας κουβαλιέται εδώ,….η τηλεόραση που δεν έχει τίποτα της προκοπής,….οι άχρηστοι τριγύρω σας… τα αστέρια που συμβουλεύουν τη Φυλλιώ,…τα…ο…η….!!!  Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά…ούτε τούτο το μήνα πρόκειται να βρεθούν σε πλήρη αρμονία τα οικονομικά, τα πολιτικά τα κοινωνικά τα άστρα και η…ψυχολογία σας!!!!

 Καρκίνοι

Τα αστέρια μου λένε ότι αυτός ο μήνας θα είναι υπέροχος για σας!! Γάμοι, γλέντια, χαρές, προσλήψεις, μετατάξεις-ανακατατάξεις και καλοπέραση!!!! Γι αυτό, αντί να κάτσω και να γράψω μαλ….κίες,  θα πάρω όλα τα αστέρια που λάμπουν στον ουρανό και….θα σας τα χαρίσω!!!….Μη με αγριοκοιτάτε οι υπόλοιποι, όποιος κοιτάει τα αστέρια, τη στιγμή που τα κοιτάει του ανήκουν και…τα κάνει ότι θέλει!! Καρκινάκια μου….κάθε ένα αστέρι και μια ευχή!!! 

Λέοντες

Αυτός θα είναι ο μήνας περισυλλογής, προβληματισμού και….μετριοφροσύνης. Γι αυτό αγέρωχα Λιοντάρια μου, θα επαναφέρετε στη λογική σας το ρήμα ‘’νομίζω’’, που το έχετε υποβαθμίσει ή αντικαταστήσει με το ‘’είμαι σίγουρος’’!!!  Τι είπα τώρα!!! Μα, αν το ρίξετε στη μετριοφροσύνη δεν…θα ανήκετε στο ζώδιο του Λέοντα!! Και εμείς σας θέλουμε Λέοντες!!! Και εδώ που τα λέμε,  τη γη μπορεί να  την κερδίσουν οι οικολόγοι…οι μετριόφρονες ποτέ!! Οπότε το διορθώνω, αυτός θα είναι ο μήνας περισυλλογής, και προβληματισμού.

Παρθένοι

Για σας, ο Σεπτέμβρης  θα είναι μήνας σκληρής και αποδοτικής δουλειάς, και θα…είσαστε νεκτικοί στις ατέλειες των άλλων….επειδή δεν θα προλαβαίνετε!! Λεπτομέρεια, τάξη και οργάνωση θα…τις στείλετε ένα μακρινόοοοο περίπατο,….και πολύ καλά θα κάνετε!!! Welcome to the club!!! Άλλωστε, εμείς εδώ στο vlaxerna.gr  δεν υμνούμε την αταξία και την ανοργανωσιά, αλλά ούτε και τις καταδικάζουμε!!! Καλά ντέ!!! μην πανικοβάλλεστε, τον άλλο μήνα θα σας ξανάρθουν! 

Ζυγοί

Ευτυχώς που κάθε τόσο έχουμε ανασχηματισμούς και εκλογές και…ξελαμπικάρει το μυαλό σας από τα ερωτικά!!! Να είσαστε προσεκτικοί όμως αυτό το μήνα γιατί η ανάδρομη Αφροδίτη και ο ανάδρομος Ερμής  (που είναι και ζηλιάρηδες) θα παίξουν….αρμόνιο με τα νεύρα σας!!! Μη ρισκάρετε ούτε….τηλεφωνικώς,  γιατί θα σας πιάσουν…στα πράσα!!! Και (πιστέψτε με) δεν ξέρω που είναι αυτά τα πράσα…ούτε για τον εαυτό μου!!!

Σκορπιοί

Χαμόγελα ικανοποίησης και εκρήξεις αγανάκτησης…σε ευχάριστη υπερένταση ο Σεπτέμβρης για σας, και θα έχετε πολλούς λόγους για να ανοίξετε σαμπάνια!!! Ε!! Βρείτε ένα    λόγο μόνοι σας….μην τα περιμένετε όλα από μένα!!  Προσέξτε τα επαγγελματικά σας και τις κρυφές δουλειές των άλλων, γιατί όπως μας απέδειξε και ο τελευταίος ανασχηματισμός…η νύχτα βγάζει επίσκοπο κι αυγή μητροπολίτη !!

Τοξότες

Εσείς οι Τοξότες ξέρετε πολύ καλά, ότι τα υλικά για μια ευτυχισμένη ζωή είναι τα ίδια υλικά για μια ανούσια ζωή. Ο συνδυασμός και ο τρόπος αλλάζει!!! Και αυτό το μήνα, ο συνδυασμός σας και τρόπος σας θα είναι ο σωστός,….θα περάσετε ευχάριστα και…θα αφήσετε τους άλλους να σκοτίζονται!!!!. Επαγγελματικά θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάποια ‘’προβλήματα’’ σε σχέση με τους ανώτερούς σας.  Και μην ξεχνάτε ότι…ο κάπελας και ο μέθυσος δεν κάνουν τις ίδιες σκέψεις!!!

Αιγόκεροι

Άλλους από σας, σας έχουν  απορροφήσει τα επαγγελματικά, άλλους σας έχουν ξεμυαλίσει τα ερωτικά και ενώ διανύουμε το Σεπτέμβριο πολλοί από σας (από τον προηγούμενο μήνα) σκεφτόσαστε και γλυκοκοιτάζεται τις ερχόμενες εκλογές! Και έχετε ήδη αρχίσει λάου-λάου (υπόγεια και επίγεια) να δουλεύετε!!!  Και επειδή είσαστε επίμονες μεθοδικοί και εργατικοί θα τα καταφέρετε σε ότι ασχοληθείτε!!! Τυχαίο? …δε νομίζω!!!

Υδροχόοι

Προλαβαίνετε!!! Τα ημερομήνια έδειξαν…γαϊδουροκαλόκαιρο,  το φεγγάρι ήταν…όρθιο και τα αστέρια διάκεινται ευνοϊκά απέναντί σας!!! Γι αυτό, πάρτε το μαγιό σας και κατηφορίστε στην πρώτη παραλία!!  Αφήστε για λίγες μέρες τις ιδεολογίες  στην άκρη για να ξεκουραστείτε, και…πιστέψτε με….  η γη θα συνεχίσει να γυρίζει, και οι αδικημένοι τούτου του κόσμου θα….παραμείνουν αδικημένοι!!!! Ότι καλό σας προκύψει, εγώ…δεν είδα, δεν ξέρω!!!

Ψάρια

Κάτι ο Λουδοβίκος, κάτι οι Λαθρεπιβάτες, κάτι ο Τσέρτος, είσαστε…έξω ντέρτια και καημοί!!! Καλά τεμπελοσκυλιάσατε!!! Τέρμα το διάλλειμα, τα….κεφάλια μέσα!!! Αυτό το μήνα κάποιοι από σας (τα καλά παιδιά) θα έχετε αίσθηση του καθήκοντος, υπομονή, θα προσαρμοστείτε, και ….θα περιμένετε το επόμενο καλοκαίρι… Και μπράβο σας!! Οι υπόλοιποι (τα κακά παιδιά) θα παραβείτε τις αρχές σας και θα μας δουλέψετε ψιλό γαζί! …Σα δε ντρέπεστε!!!Tι να πω? Τα Ψάρια είσαστε από άγγελοι μέχρι….διάβολοι!!! Αφιερωμένο στον Κώστα ( ξέρει αυτός!!)

Παράξενοι

Αξιαγάπητοι μου παράξενοι, αυτό το μήνα δεν έχω προβλέψεις για σας. Κάντε ότι γουστάρετε,….έτσι και αλλιώς, ότι και να κάνετε, μες την παραξενιά και την γκρίνια θα είσαστε, ….γιατί λοιπόν να ξενυχτάω τζάμπα κοιτώντας τ΄ αστέρια? Α! μα πια!!!! 

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια