Back to top
Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου, 2017 στις 11:38μμ | Κατηγορία: Αθλητικά | argy
«ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ»

Tο vlaxerna.gr σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα των ομάδων της Δ.Ε. Λεβιδίου, του Σαββατοκύριακου (18-19/11/2017) που πέρασε.

Α΄    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ – ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ: 4-1

Νέα ήττα για την ομάδα του Ορχομενού, με σκορ 4-1 από την ομάδα του Πανθυρεατικού. Η ομάδα του Ορχομενού δέχθηκε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, ενώ είχε μειώσει σε 3-1 με γκολ του Ντρέου. Η ομάδα του Λεβιδίου, την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ομάδα του Μαντινειακού.

***

Β΄    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΠΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ – Α.Ε.ΚΟΡΥΘΙΟΥ: 1-1

Ισοπαλία εντός έδρας για την ομάδα της Κανδήλας, με σκορ 1-1 απέναντι στην ομάδα του Κορυθίου. Σκόρερ για την Κανδήλα ο Γ. Ζερβογιάννης, ενώ πρέπει να αναφέρουμε και την απόκρουση πέναλτυ από τον τερματοφύλακα της Κανδήλας, τον Παναγιώτη Προκόπο (ο οποίος φέτος είναι από τους διακριθέντες τερματοφύλακες στα τοπικά της Αρκαδίας). Την επόμενη αγωνιστική η Κανδήλα θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την ομάδα του ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΥ.

Η σύνθεση του ΠΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ: ΠΡΟΚΟΠΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΕΤΜΕΖΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΚΑΝΔΑΛΕΠΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΚΑΡΑΜΠΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΙΑΝΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΚΟΣ, ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΜΥΛΩΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΖΕΡΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΦΑΒΒΑΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. Έπαιξαν επίσης και οι: ΣΑΛΤΟΥΡΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΣΔΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ενώ στον πάγκο ήταν ακόμη και οι: ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΠΡΟΚΟΠΟΣ ΦΩΤΗΣ.

***

ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ – Β΄   ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Β΄   ΟΜΙΛΟΣ)

ΠΑΝΑΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Γ.Σ.: 53-55

Για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομάδα μπάσκετ του  ΠΑΝΑ ΚΑΝΔΗΛΑΣ, ηττήθηκε εντός έδρας, με 53-55, από την ομάδα του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ. Ο αγώνας ήταν ντέρμπι και κρίθηκε στα τελευταία λεπτά. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του ΠΑΝΑ αγωνίζεται εκτός έδρας με τους ΛΥΚΟΥΣ ΣΠΑΡΤΗΣ.

ΠΑΝΑΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ (Μάλλιος, Παπανικολάου): Κωνσταντόπουλος 6 (2), Λουκάς 5, Τριανταφυλλόπουλος 5, Σταθόπουλος 5, Μπάρλας 10, Παπαδήμας 3 (1), Γεωργούσης 8, Σάββας, Μάζης, Κωτσιόπουλος 11, Ζαφειράκης.

Να σημειώσουμε πως το απόγευμα της Κυριακής πριν την έναρξη της αναμέτρησης επί του Φιλαθλητικού, οι άνθρωποι του Πάνα Κανδήλας παρουσίασαν τις ακαδημίες του συλλόγου, που θα αποτελέσουν το μέλλον του συλλόγου.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια