Back to top
Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2017 στις 11:18μμ | Κατηγορία: Αθλητικά | argy
«ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ»

Tο vlaxerna.gr σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα των ομάδων της Δ.Ε. Λεβιδίου, του Σαββατοκύριακου (25-26/11/2017) που πέρασε.

Α΄    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ – ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΟΣ: 2-1

Την πρώτη του νίκη, στο φετινό πρωτάθλημα, πέτυχε ο Ορχομενός και μάλιστα με ανατροπή. Κέρδισε τον Μαντινειακό με 2-1. Σκόρερ για την ομάδα του Λεβιδίου οι: Νέζος και Χρονόπουλος. Την επόμενη αγωνιστική ο Ορχομενός θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Τεγέα. Η ενδεκάδα του Ορχομενού: Καραμπής, Σταμάτης, Νέζος, Χρονόπουλος, Μούστος Θ., Μούστος Σ., Ντρέου, Παυλίδης, Ζιάζιαρης, Ζάβος, Μακρής.

***

Β΄    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ: 1-0

Ήττα για την ομάδα της Κανδήλας, με σκορ 1-0, από την ομάδα Παγγορτυνιακού. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Κανδήλας θα αγωνιστεί εντός έδρας με την ομάδα της Νεστάνης. Η ενδεκάδα της Κανδήλας: ΠΡΟΚΟΠΟΣ Π., ΠΕΤΜΕΖΑΣ Π., ΚΕΡΑΜΕΙΑΝΑΚΗΣ, ΦΑΒΒΑΤΑΣ Π., ΤΑΜΠΑΣΗΣ ΗΛ., ΓΙΑΝΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ Μ., ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Β., ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝ., ΣΔΡΑΛΗΣ Β., ΚΑΡΑΜΠΗΣ Γ.Χ., ΠΡΟΚΟΠΟΣ Φ. (αγωνίστηκαν και οι: ΜΥΛΩΝΑΣ ΧΡ., ΣΑΛΤΟΥΡΟΣ Ν., ΠΡΟΚΟΠΟΣ Γ.). Στον πάγκο και ο ΤΕΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΟΣ.

***

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: 2-2

***

ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ – Β΄   ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Β΄   ΟΜΙΛΟΣ)

ΛΥΚΟΙ ΣΠΑΡΤΗΣ – ΠΑΝΑΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ: 53-72

Μεγάλη νίκη εκτός έδρας για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΝΑ ΚΑΝΔΗΛΑΣ, με 72-53, επί της ομάδας των Λύκων Σπάρτης. Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΝΑΣ αντιμετωπίζει τον ΑΡΗ ΣΚΑΛΑΣ.

ΠΑΝΑΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ (Αθαν.Παπανικολάου): Κωνσταντόπουλος 6 (1), Λουκάς, Τριανταφυλλόπουλος 7, Σταθόπουλος 7, Μπάρλας 9, Παπαδήμας 18 (4), Αποστολόπουλος 5 (1), Γεωργούσης 15, Χριστικάκος, Μάζης 4, Κωτσιόπουλος 1, Σάββας.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια