Back to top
Τετάρτη, 14 Μαρτίου, 2018 στις 9:45μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | argy
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: ΔΕΝ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΟ ΛΕΒΙΔΙ!!

Σχολιάζοντας τα όσα ακούγονται σχετικά με τη λειτουργία του υποκαταστήματος της Πειραιώς στο Λεβίδι, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης δήλωσε:

«Από την πρώτη στιγμή που υπήρξε το ενδεχόμενο παύσης λειτουργίας του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Λεβίδι αντιδράσαμε ακαριαία. Με επιστολή μου στην ηγεσία της Τράπεζας, αλλά και με προσωπική μου επικοινωνία με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας κ. Μεγάλου, έθεσα την αναγκαιότητα αποτροπής ενός τέτοιου δυσμενούς ενδεχομένου. 

Μας ικανοποιεί η αποτροπή του κλεισίματος του υποκαταστήματος στο Λεβίδι, αλλά όχι η ρύθμιση λειτουργίας του. Για το λόγο αυτό την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί συνάντησή μου με τη διοίκηση της Τράπεζας, κατά την οποία θα διαπραγματευτώ την εξασφάλιση ακόμα περισσότερων δυνατοτήτων για την εξυπηρέτηση της κοινωνίας και της οικονομίας της περιοχής.

Ευχαριστώ για τη συνεργασία στη διεκδίκηση αυτή τόσο τον Πρόεδρο του Λεβιδίου κ. Παναγιώτη Ξύδη, όσο και τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής οι οποίοι συνέβαλλαν αποφασιστικά και δημόσια τους ευχαριστώ».

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια