Back to top
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2019 στις 10:02πμ | Κατηγορία: Αθλητικά | Ν.Δ.Κ.
Ο ποδοσφαιριστής Γεράσιμος Παπαγγελής (από Λεβίδι) επέστρεψε στην ομάδα της Καλλιθέας.

Σημαντική ενίσχυση για την ποδοσφαιρική ομάδα της Καλλιθέας, ενόψει της συνέχειας στην Γ΄ Εθνική, που απέκτησε τον Γεράσιμο Παπαγγελή (22 ετών, αριστερός μπακ).

Η ανακοίνωση για Παπαγγελή:

Η Καλλιθέα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γεράσιμο Παπαγγελή, ο οποίος είναι 22 ετών και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις υποδομές του Αστέρα Τρίπολης, όπου έγινε και για πρώτη φορά επαγγελματίας και εν συνεχεία αγωνίστηκε με τα χρώματα της Καλλιθέας στη Football League, της Ριέτι στο Ιταλικό πρωτάθλημα και επέστρεψε το πρώτο εξάμηνο του 2019 στον Ηρόδοτο, ενώ στις αρχές της φετινής περιόδου υπέγραψε στην ΠΑΕ Αιγάλεω. Έχει συνολικά 52 συμμετοχές στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, εκ των οποίων οι 33 με τα χρώματα της Καλλιθέας την περίοδο 2017-2018.
Η Διοίκηση της Καλλιθέας τον καλωσορίζει στο σύλλογο, του εύχεται υγεία και επιτυχίες !!!
Ο προπονητής Νίκος Παντέλης δήλωσε για τη μεταγραφή του Παπαγγελή στην Καλλιθέα: «Η Διοίκηση της Καλλιθέας, μόλις πληροφορήθηκε τη λύση της συνεργασίας του Γεράσιμου Παπαγγελή με την ΠΑΕ Αιγάλεω, κινήθηκε τάχιστα και πραγματοποίησε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να έρθει ο Παπαγγελής στην ομάδα. Με τον Παπαγγελή είχαμε συνεργαστεί και στην προηγούμενη θητεία μου στην Καλλιθέα, την περίοδο 2017-2018 και τον θεωρούσα και εξακολουθώ να τον θεωρώ ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ της Ελλάδας. Ευχαριστώ τον Σπύρο Παπαδόπουλο, που με τις άμεσες ενέργειές του έκανε την επιθυμία μου να ενισχύσουμε την ομάδα μας με τον Παπαγγελή, πράξη».

πηγή:www.liganews.gr

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια