Back to top
Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου, 2020 στις 2:03μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
Ο Ευάγγελος Βλάχος ορίστηκε άμισθος σύμβουλος του δημάρχου Τρίπολης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου.

Ο Ευάγγελος Βλάχος του Δημητρίου (το γένος Τασίας Ανδρ. Τζιώλα) ορίστηκε άμισθος σύμβουλος του Δημάρχου Τρίπολης, υπεύθυνος για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου (Smart cities – Artificial Intelligence).

Η απόφαση που δημοσιεύθηκε στο διαύγεια:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 
ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: Λαγοπάτη 45,
ΤΑΧ.ΚΩΔ: 22132, Τρίπολη
ΤΗΛ.: 2713 600401
FAX: 2710 234673

Τρίπολη 15 Ιανουαρίου 2020
Αριθμ. Πρωτ. 1119

ΘΕΜΑ: «Ορισμός άμισθου Συμβούλου Δημάρχου»

Α Π Ο Φ Α Σ Η
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτης», περί αρμοδιοτήτων Δημάρχου όπως ισχύουν.
2. Τις ανάγκες επικουρίας του Δημάρχου σε θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού του Δήμου.
3. Τη δυνατότητα αξιοποίησης των γνώσεων και της εκούσιας εθελοντικής διάθεσης για προσφορά του κ. Ευάγγελου Βλάχου του Δημητρίου.
4. Το γεγονός ότι από την απόφαση αυτή δεν προκαλείται καμία δαπάνη σε βάρος του προϋπολογισμού του Δήμου, δεδομένου ότι ο άμισθος σύμβουλος θα εκτελέσει το έργο του χωρίς αποζημίωση.

Αποφασίζουμε:

Ορίζουμε τον κ. Ευάγγελο Βλάχο του Δημητρίου άμισθο σύμβουλο του Δημάρχου υπεύθυνο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου (Smart cities – Artificial Intelligence).

Η θέση αυτή είναι άτυπη και δεν εντάσσεται ούτε εμπίπτει στις θέσεις ειδικών συμβούλων ή ειδικών συνεργατών ή επιστημονικών συνεργατών του Δήμου Τρίπολης. Ο ανωτέρω ορισθείς θα συνδράμει εθελοντικά και αμισθί το έργο του Δημάρχου, αποκλειστικά για τον συγκεκριμένο σκοπό και η θητεία του δεν μπορεί να υπερβεί τη θητεία του Δημάρχου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΙΟΥΜΗΣ

Κοινοποίηση:
1. Ανωτέρω αναφερόμενο
2. κ.κ. Αντιδημάρχους

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια