Back to top
Κυριακή, 21 Ιουνίου, 2020 στις 10:35πμ | Κατηγορία: Οικονομία | Ν.Δ.Κ.
Κλείνει το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Λεβίδι!!

Από το Μάρτιο του 2018, το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Λεβίδι, έπαψε να λειτουργεί όλες τις μέρες και λειτουργούσε μόνο δύο μέρες την εβδομάδα. Ήδη οδεύει προς οριστικό κλείσιμο, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ευρύτερη περιοχή μας. Οι διαμαρτυρίες  των κατοίκων και οι “προσπάθειες” των αρμοδίων, δεν φαίνεται να μπορούν μα μεταπείσουν την απόφαση της διοίκησης του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς. Ακόμα και να την μεταπείσουν προσωρινά, για μία χρονική παράταση με τον τρόπο που λειτουργεί σήμερα, οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής θα συνεχίζουν να δυσκολεύονται! 

Για να μην χύνεται τσάμπα μελάνι σε ανακοινώσεις που δεν λαμβάνονται υπόψη ή σε ανακοινώσεις που “βγαίνουν” για να “βγαίνουν”, το vlaxerna.gr προτείνει:

Α. Ίντερνετ και δωρεάν WiFi στα χωριά  της περιοχής μας!

Β. ΑΤΜ εκτός από το Λεβίδι και σε άλλα χωριά!

Γ. Τοποθέτηση μηχανημάτων αυτόματων συναλλαγών για συγκεκριμένες υπηρεσίες (χωρίς χρήση μετρητών): πληρωμές λογαριασμών, πληρωμές δόσεων δανείων, πληρωμή φορολογικών και άλλων υποχρεώσεων με αυτόματη πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού, μεταφορές χρημάτων μέσω καρτών και τραπεζικών λογαριασμών, έκδοση παραβόλων για δημόσιους φορείς, ενημέρωση βιβλιαρίων, κ.α., που μάλιστα δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις και ψηφιακές δεξιότητες, για να πραγματοποιηθούν.

Δ. Δημιουργία υποδομών σε χωριά, για την χρήση μεθόδων ηλεκτρονικής πρόσβασης παντού!

Άλλωστε η ψηφιοποίηση των συναλλαγών, που όλο και αυξάνεται, δημιουργεί την ανάγκη για νέους τρόπους αντιμετώπισης αυτών των προβλημάτων. Ας μην μετατρέψουμε τον τραπεζικό αποκλεισμό (κλείσιμο-έλλειψη υποκαταστήματος Τράπεζας) και σε αποκλεισμό στην πρόσβαση των κατοίκων (ιδιωτών και επαγγελματιών) στις τραπεζικές συναλλαγές!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια