Back to top
Παρασκευή, 23 Ιουλίου, 2021 στις 8:09πμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
Ο Βλαχερναίος πιλότος Βασίλης Παπαναστασίου, κυβερνήτης του μεγαλύτερου πυροσβεστικού αεροπλάνου στον κόσμο!!

Ο Βλαχερναίος πιλότος αεροσκαφών Βασίλης Παπαναστασίου, είναι ο πιλότος (συντονιστής πτήσεων) του ρωσικού αμφίβιου πυροσβεστικού αεροσκάφους Beriev-200!

Το ρώσικο πυροσβεστικό αεροσκάφος Beriev-200 (Βe-200ChS), συμμετέχει σε επιχειρήσεις κατάσβεσης δασικών πυρκαγιών στην Ελλάδα. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πυροσβεστικό αεροπλάνο στον κόσμο!

Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια των ρίψεων έχει τόσο πολύ όγκο νερού που στην περιοχή που πέφτει το νερό σκοτεινιάζει και… βρέχει για περίπου μισό λεπτό.

Αναλυτικό αφιέρωμα για το μεγαλύτερο πυροσβεστικό αεροπλάνο στο κόσμο, είχε στο χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων το κανάλι του Ant1 (από όπου και οι σχετικές φωρογραφίες).

Πατήστε ΕΔΩ

για να δείτε το σχετικό βίντεο (από  – 23:45 και μετά…)

Το vlaxerna.gr με υπερηφάνεια

συγχαίρει τον φίλο Βασίλη Παπαναστασίου!

Σχόλια
  1. Ηλίας Σ. Τσαρουχάς
    23 Ιουλίου, 2021

    Ο Βασίλης γεννημένος αεροπόρος ακολούθησε τα αχνάρια του πατέρα του ,δίνοντας όλο του το είναι μέσα από τις τάξεις της Π.Α. σαν χειριστής των CANADAIR για τους περισσότερους ,CL-215 και CL-415 για τους μυημένους ,της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών, τα αμφίβια πυροσβεστικά αεροπλάνα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης στην αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών. Σαν έμπειρος χειριστής συνεχίζει την καριέρα του σαν πλήρωμα και σε άλλες αεροπορικές εταιρείες δίνοντας πάντα την μάχη με τις φλόγες.
    Εύχομαι Βασίλη ότι και αν κάνεις να έχεις πάντα επιτυχία, ο καινούριος σου δρόμος μέσα από το συντονισμό πτήσεων του πυροσβεστικού αεροσκάφους BERIEV BE-200 να είναι καλά στερεωμένος ,με βήματα σταθερά και με ασφάλεια.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια