Back to top
Τετάρτη, 28 Ιουλίου, 2021 στις 8:16πμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
Το φανάρι άναψε Κυριακάτικα!!!

Ως γνωστόν στις εισόδους του χωριού της Βλαχέρνας, υπάρχουν παλλόμενα φανάρια, με σκοπό την προειδοποίηση στους οδηγούς οχημάτων για μείωση της ταχύτητας, λόγω που εισέρχονται σε κατοικημένη περιοχή. Η εθνική οδό διασχίζει την Βλαχέρνα και τα φανάρια “προειδοποιούν” τους οδηγούς για να προσέχουν.

Εδώ και πολλούς μήνες, το φανάρι της ανατολικής εισόδου, δεν λειτουργούσε! Αν και έγιναν αναρτήσεις επισημαίνοντας την χρησιμότητά του, αν και ο πρόεδρος του χωριού έστειλε έγγραφα για την επισκευή του, τελικά χρειάζονταν οι “φωνές” του πρώην αντιδημάρχου συμπατριώτη μας Παναγιώτη Παπαχρόνη, δημόσια μπροστά σε κόσμο την ημέρα της επετείου του ολοκαυτώματος, προς τους νυν αντιδημάρχους του δήμου Τρίπολης που παραβρέθησαν στην εκδήλωση! Αφού “ακούστηκε το θέμα”, πιθανόν και οι Βλαχερναίοι που άκουγαν να “έπαιξε” το ρόλο του, ο ηλεκτρολόγος εμφανίστηκε Κυριακάτικα, εντός μιας ώρας και άναψε το φανάρι. Χρειάζεται όπως είπε να αλλαχθεί η πλακέτα (αξίας 50 ευρώ!!) για να αναβοσβήνει κιόλας!!

Το θέμα το αναδεικνύουμε, για να δείξουμε, πως πολύ μικρά αλλά χρήσιμα πράγματα, χάνονται στην γραφειοκρατία και πιθανόν και από αδιαφορία κάποιων!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια