Back to top
Τρίτη, 11 Ιανουαρίου, 2022 στις 8:23πμ | Κατηγορία: Οικονομία | Ν.Δ.Κ.
ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ για τα Νομικά Πρόσωπα Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΙΟ Δ. ΚΑΒΟΥΡΙΝΟ

Κυκλοφόρησε το ΒΙΒΛΙΟ (2η έκδοση) για τις Φορολογικές, Ασφαλιστικές και λοιπές υποχρεώσεις των Σωματείων και Συλλόγων Μη Κερδοσκοπικών, του οικονομολόγου Λογιστή-Φοροτεχνικού Αργυρίου Δημ. Καβουρίνου.

Στο βιβλίο (185 σελίδων) περιλαμβάνονται σημαντικές πληροφορίες για τις υποχρεώσεις των Νομικών Προσώπων Μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (Πολιτιστικών, Αθλητικών, Επιστημονικών Ν.Π.Ι.Δ., Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, Λεσχών Φίλων, Ενώσεις Προσώπων, κλπ). Επίσης υπάρχουν παραδείγματα για τις εκδηλώσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων, για τις Κοινωνικές εκδηλώσεις κάθε είδους, για την εργασία ανηλίκων και συνταξιούχων, για την απασχόληση Μουσικών και Καλλιτεχνών, για τους Προπονητές και Διδασκάλους, για επιδοτήσεις και επιχορηγήσεις των Νομικών προσώπων Μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και πλήθος άλλων περιπτώσεων που αφορούν αυτά τα Νομικά πρόσωπα.

Το βιβλίο αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για οικονομολόγους, λογιστές-φοροτεχνικούς, για τα μέλη, τις διοικήσεις, τα στελέχη και τους διαχειριστές των Συλλόγων και Σωματείων Μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, για τους Μουσικούς, τους Καλλιτέχνες και εν γένη εργαζόμενους στα Νομικά αυτά πρόσωπα.

Για παραγγελίες

μπορείτε να επικοινωνήσετε

στα τηλέφωνα: 210.9963983 και 210.9937050.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια