Back to top
Πέμπτη, 6 Απριλίου, 2023 στις 9:15μμ | Κατηγορία: Αγροτικά | CLOLONIS
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Τ.Ο.Ε.Β. ΕΛΟΥΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του TOEB Έλους Kανδήλας καθώς και ιδιοκτήτες των αγροτεμαχίων  στον οργανισμό μας, ευχαριστούν θερμά τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου  κύριο Παναγιώτη Νίκα, για την υπογραφή της σύμβασης υλοποίησης του έργου εκσυγχρονισμός αντλιοστασίων  και αρδευτικού δικτύου στο Έλος Κανδήλας.

Το έργο αυτό έχει προϋπολογισμό 1.241.195,40 ευρώ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης (ΠAA) 2014-2020.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν αφορούν την αντικατάσταση στα αντλιοστάσια εξαρτημάτων μηχανικών και ηλεκτρολογικών τα οποία έχουν φθαρεί ή καταστραφεί όλα αυτά τα χρόνια όπως, αεροσυμπιεστές, αυτόματοι επανακινητές, ογκόμετρα, αντεπιστροφές, βαλβίδες (κλακέτα), καθώς και οι σωληνώσεις των υποβρυχίων αντλιών που έχουν τρυπήσει με την χρήση όλων αυτών των χρόνων. Όσων αφορά το δίκτυο άρδευσης, θα τοποθετηθούν διακόπτες σε διάφορες διακλαδώσεις του δικτύου, για τον καλύτερο χειρισμό σε περίπτωση βλάβης και την οικονομία του νερού. Επίσης θα αντικατασταθούν αντιπληγματικές βαλβίδες και αυτόματα εξαεριστικά.

Πληροφορούμε επίσης τους καλλιεργητές καταναλωτές μας, πως σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρεία δεν θα υπάρξει ιδιαίτερο πρόβλημα στην καλοκαιρινή λειτουργία του δικτύου από την παράλληλη εκτέλεση των εργασιών.

Στο σημείο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον αντιπεριφερειάρχη κύριο Χρήστο Λαμπρόπουλο καθώς και τους υπαλλήλους της περιφέρειας που ενεπλάκησαν στην ικανοποίηση του αιτήματος μας για χρηματοδότηση.

Ευχόμαστε σε όλους

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου 

Ο Αντιπρόεδρος Δημήτριος Ξηρογιάννης.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια