Back to top
Δευτέρα, 2 Μαΐου, 2011 στις 10:53πμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παρα-πλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί

Ο Μάης λέει παρών, εσείς θα τον διάγετε όμορφα, και εγώ ό,τι και να γράψω για σας…δεν ευθύνομαι!! Όλο το μήνα,…δεν θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε, θα κάνετε λάθη, θα είστε αφηρημένοι!! Σιγά, ερωτευτήκατε, το καταλάβαμε!! Κι εμείς,…αλλά δεν κάνουμε έτσι! Όμως, ο έρωτάς σας θα είναι κάπως σαν…το μετρό, άλλες γραμμές έχουν ανταπόκριση, άλλες όχι! Περιζήτητη  αυτή η ανταπόκριση,  και…δεν ξέρω που κρύβεται να…μην σας το μαρτυρήσω …και να την κρατήσω για τον εαυτό μου, άντε και για κάτι φίλους !!

Ταύροι

Και τεμπελιάσατε πολύ και φάγατε ακόμα περισσότερο. Ο Μάης όμως σας βρίσκει με συμμαζεμένα τα μυαλά σας και τα οικονομικά σας. Θα κάνετε πολλά, και όλα με σύνεση και μέτρο. Θυμάστε που λέγατε για δίαιτα? Ε, τώρα θα την κάνετε! Θυμάστε που λέγατε για κάποια ταξιδάκια αναψυχής? Ε, τώρα θα τα κάνετε!…και το τσιγάρο…απαγορευμένος καρπός! ή θα βγαίνετε έξω ή θα μασάτε τσίχλα όλη την ώρα σαν  κάτι…παλιόγιδες!!

Δίδυμοι

Όλως παραδόξως, ήρεμα θα περάσετε όοοολο το Μάη!!  Θα υπογράψετε ανακωχή με ότι σας νευριάζει –δηλαδή με όλα!! Μην πανικοβάλλεστε, ανακωχή είπα…όχι ειρήνη!! Θα μας χορτάσετε γλυκόλογα, υποσχέσεις, όμορφες στιγμές, θα μας δείξετε τον τρυφερό εαυτό σας και άλλα…τέτοια όμορφα πράματα!  Όμως, ό,τι και να κάνετε…εμπιστοσύνη δεν σας έχουμε! Είστε ικανοί να φάτε το φαϊ μας και…να μας πείσετε ότι το φάγαμε μόνοι μας και…παραφάγαμε κιόλας!!

  Καρκίνοι

Παραπονιάρικά μου Καρκινάκια, για σας, και μόνο για σας,  άνοιξα τους αστρολογικούς χάρτες μου και…τους διάβασα με προσοχή. Ένα έχω να σας πω: εν οίδα, ότι ουδέν οίδα!! (ρε, που το θυμήθηκα το αρχαίο!!). Η κούρασή σας και οι προσπάθειές σας ανταμείβονται και μπαίνουν στην τσεπούλα σας χρήματα και αρκετά μάλιστα! Σκουπίστε τώρα τον ιδρώτα σας, αφήστε την κλάψα, και βγείτε μια βόλτα να μαζέψετε και λίγο ήλιο. Και η υγεία σας και τα ερωτικά σας είναι σε καλό δρόμο.

Λέοντες

Με το καλό και εκλεπτυσμένο σας γούστο, θα δώσετε ευχάριστες νότες δροσιάς στη…ζεστούλα του Μάη!! Όμως κουραστικός θα είναι ο μήνας αυτός, και για να τα βγάλετε πέρα θα πρέπει να βάλετε προτεραιότητες.  Θέλετε την ησυχία σας, αλλά  αν την βρείτε…πέστε μου που είναι, …μπας και  την βρω κι εγώ!! Καλό θα ήταν για σας, να κόψετε τις παρτίδες με Δίδυμους, Σκορπιούς, Ιχθείς!! Έχουν σκοπό να σας παιδέψουν, και αυτός είναι…κακός σκοπός! Δείξτε τους  τα δόντια σας και κάντε αγκρρρρρ!! Πιστεύω να πιάσει!! 

Παρθένοι

Λογικοί μου Παρθένοι, το τι γλυκόλογα θα ακούσετε (ξέρετε τώρα,…γλείψιμο από συμφέρον), το τι δώρα θα πάρετε (ξέρετε τώρα,…καλόπιασμα από συμφέρον), είναι απερίγραπτο!! Όμως για το Μάη (το ξαναλέω, μόνο για το Μάη), εσείς θα τα αγνοήσετε όλα και θα ασχοληθείτε με τους…ευσεβείς πόθους σας! Θα αφήσετε στην πάντα τη λογική με τα λογικά και τα παράλογα τούτου του κόσμου, για να ασχοληθούν με αυτά ψυχολόγοι, κοινωνιολόγοι και λοιποί! Α, στο καλό πια!…μας βαρεθήκατε όλους μας!!

Ζυγοί

Μιλάτε?…σας ακούμε!! Αυτό το μήνα θα σπάσετε τη ζυγαριά σας,  θα σπάσετε τα νεύρα σας, θα σπάσετε τα νεύρα μας, και …γενικώς κάτι θα σπάτε!!  και θα είσαστε έξω από το σπίτι, έξω από το χωριό, έξω από την πόλη, έξω από τα ρούχα σας και…γενικώς έξω!! Και επειδή τα αστέρια μου λένε ότι έρχεται κι άλλο πακέτο περικοπών,  πάρτε τον καφέ από…το σπίτι,…τόσα λουλούδια, τόσος ήλιος και τζάμπα προς το παρόν!! και…πιάστε ένα παγκάκι… στο δίπλα παγκάκι θα είμαστε εμείς!!

Σκορπιοί

Αγαπημένοι μας Σκορπιοί (είπα αγαπημένοι μας? φτου!….μου ξέφυγε!!), δεν σας κακολογούμε εμείς, είσαστε από μόνοι σας….κακολογημένοι!! Ξεκούραστα και ευχάριστα θα περάσετε αυτό το μήνα, και θα έχετε και τα…τυχερά σας!! Καλούτσικα τα  οικονομικά σας. Προσέξτε τις κινήσεις σας, γιατί κάποιες από αυτές αποτελούν….casus belli!!  και μετά θα ψάχνετε τρόπο να μας προσφέρετε την εκδίκησή σας, ζεστή…ή κρύα!! Άλλο που δεν θέλετε εσείς βέβαια, αλλά εγώ -ως σοβαρή αστρολόγος- είμαι υποχρεωμένη να σας προειδοποιήσω!

Τοξότες

Τα επαγγελματικά σας θα είναι όπως ακριβώς τα θέλετε, τα κοινωνικά σας παρομοίως, τα οικονομικά σας καλά θα είναι, και η υγεία σας άριστη και τα…μυαλά σας στη θέση τους!! Τι άλλο θέλετε? Ααααα!! Τα ερωτικά!! Εδώ έχουμε problem!! Ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα, αλλά δεν θα σας αφήσει να τον ακούσετε…ο θόρυβος από το καζανάκι!! Τώρα, γιατί έχω την εντύπωση ότι, όσοι είσαστε μόνοι σας…δεν θα τραβάτε καζανάκι? Ε?

Αιγόκεροι

Χρόνος και χρήμα…οι δυο νταλκάδες σας!! Όμως αυτό το μήνα θα τα ξεχάσετε και τα δύο!! Θα εξωτερικεύσετε κάποιες καταπιεσμένες από καιρό τρελλλλλίτσες σας,  και θα…χαλάσετε κάποιες φρόνιμες στιγμές σας!! Τσ!τσ!τσ! μην…ξεσαλώνετε έτσι (ειρωνικό ήταν αυτό)!!  Για κλειδώστε την πόρτα, και πείτε ότι θα πάτε διακοπές στα Μπόρα-Μπόρα, γιατί προβλέπω να σας έρχονται επισκέψεις, που θα σας βγάλουν από το…τακτοποιημένο πρόγραμμά σας, και μετά θα…γκρινιάζετε!! Από υγεία καλά πάτε.

Υδροχόοι

Σας γράφω όλο καλά, και…σταματήσατε να βελτιώνεστε!! Ο Μάης…με τα λούλουδα, θα σας βρει σε υπερένταση, εξ αιτίας μη συνεργάσιμων συνεργατών!  Για αλλάξτε…πλευρό, δεν θα διορθώσετε εσείς τον κόσμο!. Τα άστρα λένε ότι και εσείς πρέπει να προσαρμοστείτε και να αποδεχθείτε τις ατέλειες των άλλων! Γιατί και εμείς ανεχόμαστε τις δικές σας! Χμ!…έτσι πρέπει να κάνετε, και όχι όπως εσείς θέλετε!! Καλά τα οικονομικά σας, άριστη υγεία.

Ψάρια

Βρε! Βρε! Καλά ξυπνητούρια!! Τώρα καταλάβατε ότι περιτριγυρίζεστε από Κριάρια, Ταύρους, Λιοντάρια, Σκορπιούς και…λοιπούς? Εμ! σας λέω μη βγαίνετε από το νερό γιατί είναι άγριος ο κόσμος στη στεριά,…δεν μ΄ακούτε!  Αλλά εσάς σας ευνοεί ο Κρόνος με τις σχέσεις σας και τις συναναστροφές σας. Δεν ευνοεί όμως και τα χάλια οικονομικά σας!.. Μην κοιτάτε την τσέπη σας…άδεια είναι!! Όμως, δόξα τω Θεώ, έχετε την υγειά σας!

 Παράξενοι

Μυρίζουν τα χνώτα σας από την πείνα ή η ιδέα μου είναι? Δεν φτάνει που είσαστε φτωχοί, …δεν έχετε και λεφτά!! Χάλια τα οικονομικά, χάλια οι συνάδελφοι, (μόνο εσείς δουλεύετε και είσαστε υπεύθυνοι, οι υπόλοιποι είναι ένα μάτσο άχρηστοι). Πάλι συγχυσμένους θα σας βρει ο Μάης! Φυσιολογικά πράματα δηλαδή! Τώρα θα γκρινιάζετε και θα παραξενιάζεστε με…αιτία!!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια