Back to top
Παρασκευή, 3 Ιουνίου, 2011 στις 9:34πμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παρα-πλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί

Η ιατρική, η βιοχημεία, η ψυχολογία και όλοι οι κλάδοι των επιστημών, προσπαθούν να αναλύσουν τι συμβαίνει στους Έλληνες και ειδικά στους  Κριούς που τώρα το καλοκαίρι οι ορμόνες τους γίνονται…ανυπάκουες!! Εγώ ως αστρολόγος ξέρω, αλλά…δεν τους το μαρτυράω!! Καταλάβατε πως θα είναι για σας ο Ιούνης!! Εννοείται πως θα έχετε πολλές επιτυχίες! Κάποιες επαγγελματικές ανησυχίες που έχετε θα τις τακτοποιήσετε σωστά! Καλούτσικα τα οικονομικά σας. Προσοχή στην υγεία σας να παίρνετε…βιταμίνες!!

Ταύροι

Αφού ο διαιτητής δεν σφύριξε…η μπάλα παίζει ακόμα!! Μην αφήνετε δουλειές στη μέση, επειδή νομίζετε ότι δεν θα τα καταφέρετε ή δεν θα προλάβετε! Τα πείσμα του Ταύρου δεν θα σας επιτρέψει να παραιτηθείτε και το αποτέλεσμα θα είναι αίσιο. Ακόμα και αν διαβάζετε τα ζώδια αυτά κρυφά και…στα κλεφτά ανάμεσα στην πίεση της δουλειάς και τις υποχρεώσεις σας, πρέπει να παραδεχτείτε ότι η φυσική κατάστασή σας είναι πολύ καλή!

Δίδυμοι

Ο ένας Δίδυμος λέει ναι, ο άλλος λέει όχι, μετά σας λένε διπρόσωπους και…σας κακοφαίνεται!! Για να μην μας εκθέτετε, κάντε το …νόχι (ναι και όχι μαζί). Μπορεί να είναι ακαταλαβίστικη, αλλά είναι μια σταθερή θέση!. Ο Ιούνιος θα σας βρει προβληματισμένους για κάποιες επιλογές σας αλλά…είναι αργά για δάκρυα Στέλλαααα  Ώπααα!!.(είναι…μερακλού η αστρολόγος) Όμως η πυξίδα σας-αν δεν την έχετε σπάσει από τα νεύρα σας- θα σας δείχνει τη σωστή κατεύθυνση και θα βρείτε το δρόμο σας ή…τους δρόμους σας!! 

 Καρκίνοι

Αυτό το μήνα θα γράψω καλά για σας, γιατί ο υπεύθυνος του site (o Νίκος ντέ!!) με απείλησε ότι θα μου κόψει τα 5.000 ευρώ που μου δίνει κάθε μήνα (μεταξύ μας αυτό)!! Αρκετά αυτοαμφισβητηθήκατε, ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σας και ο Ιούνης έρχεται κεφάτος για να σας βάλει…πονηρές ιδέες και να φτιάξει και το δικό σας κέφι! Μαζέψτε τα…λουριά σας, γιατί θα σας πάρουν χαμπάρι! Όλο και καλύτερα τα οικονομικά σας.

Λέοντες

Πάρτε την γοητεία σας, την μεγαλοκαρδία σας και όλα τα καλά σας και…τα κακά σας τέλος πάντων, και τραβάτε να ρίξετε καμιά βουτιά στη θάλασσα, έτσι στα…ξεκούδουνα, γιατί δεν προβλέπω να κάνετε τις διακοπές που ονειρευόσαστε! Και δεν φταίει το ΔΝΤ γι αυτό, αλλά το…μυαλό σας!! Αυτό το μήνα όμως θα…τα βροντήξετε όλα κάτω, και θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας! Θα…βάλετε τέλος? σε καταστάσεις που σας κάνουν να υποφέρετε, χωρίς να υπολογίσετε το κόστος?. Το σκέφτεστε…θα το…καταφέρετε? ε?…ε?

Παρθένοι 

Παρθένοι μου, τι θέλετε να σας γράψω? Ό,τι νάναι, όπως νάναι, και ό,που νάναι, αρκεί…νάναι καλό!! Αυτό θα είναι το σύνθημά σας, και μες τα κέφια θα είσαστε τον Ιούνιο! Θα πείτε αντίο στην τηλεόραση (τώρα το καλοκαίρι όλο επαναλήψεις έχει), αντίο στον καναπέ (καλά τον ξεσκονίσατε), αντίο στις συζητήσεις για το χρήμα (που δεν έχουμε), την δουλειά (που τελειωμό δεν έχει), και αντίο στις θεωρίες για τον έρωτα!  Θα ξεχυθείτε να τα εφαρμόσετε στην πράξη χωρίς άγχος, χωρίς γκρίνια!! όλο καλά σας έγραψα! Αχ!…ότι θέλετε με κάνετε!

Ζυγοί

Τον Ιούνη για διάφορους λόγους-που δεν μας ενδιαφέρουν, αλλά αν μας τους πείτε θα τους δημοσιεύσουμε στο ‘’Βλαχέρνα.γκρ’’– θα απομονωθείτε για να συσκεφθείτε με…τον εαυτό σας! Των περισσότερων Ζυγών το πρόβλημα είναι ερωτικό  ενώ των υπόλοιπων οικονομικό. Για τα ερωτικά σας εγώ, είμαι εδώ! Η γοητεία σας είναι ακαταμάχητη και ο μόνος τρόπος να ξεπεράσετε έναν πειρασμό είναι να…μην του αντισταθείτε!  Για τα οικονομικά σας να πάτε στον …Παπακωνσταντίνου να σας τα κάνει …ρόϊδο!!!

Σκορπιοί

Μη σκέφτεστε, μας…τρομάζετε!!! Όμως τα δύσκολα πάνε! Περάσατε απέναντι περπατώντας σε τεντωμένο σκοινί, έτσι όπως μόνο ένας επίμων Σκορπιός θα τα κατάφερνε! Ο Ιούνης θα είναι για σας ο μήνας της χαλάρωσης και της…παραλίας! Τα οικονομικά σας…μία από τα ίδια!! Για τα ερωτικά σας, μην ανησυχείτε! σας το έχω ξαναπεί…έχετε ένα όπλο που κανένας άλλος δεν το έχει…τον υπνωτισμό! Μια ματιά κι ότι θέλετε, τόχετε πετύχει…τσακ-μπαμ και κάτω!! Μόνο προσοχή…τσακ-μπαμ και να χτυπάτε κατά τα  πόδια,  όχι…στην καρδιά!!

Τοξότες

Τοξότες μου τι θέλετε να γράψω για σας? Μιά πάνω-μιά κάτω και με αρκετό κόπο θα πετύχετε τους στόχους σας, αλλά στο τέλος γενναιόδωρος θα είναι για σας ο Ιούνης! Αν δείτε βέλη νάρχονται κατά πάνω σας, καλό είναι να φυλαχτείτε, γιατί μπορεί να μην είναι βέλη του έρωτα, αλλά…των ανταγωνιστών σας! Οι δεσμευμένοι θα ανανεώσετε τη σχέση σας, οι αδέσμευτοι με την αισιοδοξία σας θα έλκετε πλήθος από…γοητευτικές υπάρξεις, που θα γυρεύουν αφορμή να σας εκφράσουν τον έρωτά τους!!

Αιγόκεροι

Αφού το EQ (η συναισθηματική νοημοσύνη σας) είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, γιατί δεν την εκφράζετε? Τον μήνα αυτό, θα εκφραστείτε και θα ζητήστε αυτό που θέλετε! Ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη τα έχουν βρει μεταξύ τους και  δεν θα σας φέρουν εμπόδια…δεν θα ακούσετε όχι από κανέναν!! Θα χειριστείτε τις δύσκολες καταστάσεις (δεν θα σας λείψουν και αυτές), με σύνεση και υπομονή. Είσαστε το σοβαρό αναγνωστικό μου κοινό και δεν θα σας έγραφα ποτέ τα αντίθετα από αυτά που μου λένε τα αστέρια!!

Υδροχόοι

Μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι! Ο πλανήτης σώθηκε!  Περάσατε πολύ μεγάλο διάστημα με πολύ πίεση στη δουλειά και ήρθε ο καιρός να ξεκουραστείτε! Ο Ιούνης θα είναι γλυκός μήνας και θα έχετε ευχάριστα απρόοπτα με…προοπτική, και ευχάριστα απρόβλεπτα με…πρόβλεψη!! Τι καταλάβατε? Τίποτα!! Ούτε κι εγώ! αλλά αυτά μου λένε τ΄ άστρα και…αυτά γράφω!! Προσέξτε και εκμεταλλευτείτε την ηρεμία αυτού του μήνα γιατί…όποιος κοιμάται με πολύ θόρυβο ξυπνάει με…την ησυχία!!

Ψάρια

Καλούλια μου ψαράκια για…κάντε το κουμάντο σας και μαζέψτε κανένα ευρώ, γιατί θα έχετε ευχάριστα έξοδα!…Βαφτίσια βλέπω, …πρόταση γάμου να κάνετε βλέπω (άντε ντέ! καιρός είναι),…πρόταση γάμου να δέχεστε βλέπω (άντε ντέ! καιρός είναι)  …δεν βλέπω και καθαρά…κάτι η μυωπία μου και η πρεσβυωπία μου μαζί…κάτι που έχει συννεφιά και κάθε απόγευμα βρέχει…σας αφήνω να διαλέξετε μόνοι σας!!!  Αναμφισβήτητα θα είναι ευχάριστος ο μήνας αυτός με μικρή αύξηση των εσόδων σας!

Παράξενοι

Δεν προλαβαίνουμε να κοιτάξουμε για σας τ΄ αστέρια, κάνουμε εντατική προπόνηση για τα Special Olympics! Άσε που, την ώρα που τα κοίταζα…αποκοιμήθηκα! Πάει!…δεν έχει πρόβλεψη για σας τούτο το μήνα!!!

Σχόλια
  1. Ευαγγελία Κατσούλη
    8 Ιουνίου, 2011

    Φιλιά πολλά από το φανατικό αναγνωστικό κοινό της Γερμανίας! Και στο Βερολίνο περιμένουμε κάθε μήνα με αγωνία τις προβλέψεις των άστρων! Ευτυχώς που υπάρχει η Φυλλιώ να μας ενημερώνει, γιατί εδώ το χειμώνα έχει πάντα σύννεφα και το καλοκαίρι είναι 20 ώρες το 24ωρο μέρα… Όπως και να έχει άστρα εδώ δε βλέπουμε με τίποτα.. Χαιρετισμούς σε όλους!!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια