Back to top
Τρίτη, 10 Μαΐου, 2011 στις 4:26μμ | Κατηγορία: Αθλητικά | argy
Εκπληκτική εμφάνιση από τον Βλαχερναίο Γιώργο Δ. Παπουτσή, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης

Ο Γιώργος Διον. Παπουτσής ήταν ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του πανελληνίου πρωταθλήματος τεχνικής κολύμβησης ανδρών-γυναικών, που διεξήχθη στο δημοτικό κολυμβητήριο Περιστερίου (6 με 8 Μαΐου 2011). Ο νεαρός, ταλαντούχος αθλητής του Generali– Α.Ν.Ο. Αργυρούπολης, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στη διοργάνωση, πιάνοντας το όριο σε δύο αγωνίσματα για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων της Ουγγαρίας τον Ιούλιο, κατακτώντας δύο μετάλλια και σημειώνοντας τρία πανελλήνια ρεκόρ. Μάλιστα, αυτά ήταν και τα μοναδικά που έγιναν στους αγώνες και όλα είχαν τη σφραγίδα του σπουδαίου αθλητή του ΑΝΟΑ. Αναλυτικά η παρουσία του:

Ορια για Εθνική νέων: 1500μ. επιφάνεια 12:58:86 (χρυσό μετάλλιο και πανελλήνιο ρεκόρ παίδων-εφήβων), 800μ. επιφάνεια 6:46:10 (ασημένιο μετάλλιο και πανελλήνιο ρεκόρ παίδων).

Η εκπληκτική παρουσία του Γιώργου Παπουτσή, σε συνδυασμό με την ικανοποιητική εμφάνιση του Δημήτρη Παπουτσή και τη συμμετοχή της Δέσποινας Ζορμπά στη διοργάνωση, έφεραν το σύλλογο αρκετά ψηλά στην τελική κατάταξη του πανελληνίου πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, ο Generali – Α.Ν.Ο. Αργυρούπολης, συγκέντρωσε 26 βαθμούς στην κατηγορία των ανδρών, καταλαμβάνοντας την 7η θέση στη σχετική κατάταξη, επί συνόλου 17 σωματείων που βαθμολογήθηκαν, ενώ στη γενική κατάταξη, ο ΑΝΟΑ ήταν 11ος, επί συνόλου 19 συλλόγων που βαθμολογήθηκαν.

πηγή: www.anoargiroupolis.gr

Εύγε Γιώργο, ευχόμαστε και Ολυμπιονίκης, η Βλαχέρνα είναι υπερήφανη για σένα.

Σχόλια
  1. Panagiotis Papachronis
    10 Μαΐου, 2011

    Μπράβο ρε Γιωργαρε!!!!!!!

  2. Johnny Arkas
    11 Μαΐου, 2011

    Συγχαρητήρια και εις ανώτερα !!

  3. Γιώργος Καρούντζος
    19 Μαΐου, 2011

    Μπράβο Γιώργο. Η Βλαχέρνα αισθάνεται περίφανη με τέτοιους λεβέντες. και σ΄ανώτερα.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια