Back to top
Τετάρτη, 11 Μαΐου, 2011 στις 8:24πμ | Κατηγορία: Αθλητικά | Ν.Δ.Κ.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Tο ωραιότερο πράγμα στη ζωή είναι να χαρίζεις ένα χαμόγελο σε ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη και χρειάζονται πάνω απ’ όλα, εκτός από οικονομική και ψυχολογική στήριξη. Οι «κιτρινόμαυροι» (Παλαίμαχοι ΑΕΚ) έπαιξαν σε φιλανθρωπικό τουρνουά το οποίο διοργάνωσε ο Δήμος της περιοχής (παρούσα και η Δήμαρχος Αγ. Δημητρίου  κ.Ανδρούτσου, καταγόμενη από Δάρα Αρκαδίας), με στόχο τα έσοδα από την εκδήλωση να δοθούν στο ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες (Κέντρο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Παιδιών και Ενηλίκων με Ειδικές Ανάγκες). Ο σκοπός ήταν ιερός και οι βετεράνοι της «Ένωσης» απέδειξαν για μία ακόμα φορά ότι δεν ξεχνούν τους συνανθρώπους μας, που ταλαιπωρούνται στη ζωή τους και φροντίζουν να τους παρέχουν έστω αυτή τη μικρή βοήθεια, μέσω της παρουσίας τους σε μία συνάντηση σαν και αυτή. Στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου παρατάχθηκαν εκτός από τους «κιτρινόμαυρους», οι ομάδες παλαιμάχων των ΤΕΔΚΝΑ (Τοπική, Ένωση,  Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής), Αθλητικής Ένωσης Αμοργού και Αθλητικού Ομίλου Αγ. Βασιλείου. Όλες οι ομάδες πριν αρχίσουν οι αναμετρήσεις φωτογραφήθηκαν μαζί με τα παιδιά του ΚΕΕΠΕΑ, τα οποία παρουσιάστηκαν με κιτρινόμαυρα κασκόλ! Ο υπεύθυνος στους «Ορίζοντες»,  κ. Νίκος Ανυφαντής δήλωσε: «Είναι μεγάλο πράγμα να βλέπεις τους ανθρώπους αυτούς να δίνουν έναν αγώνα ζωής. Ευχαριστούμε τον Δήμο για την πρωτοβουλία του, τις ομάδες που ήρθαν να παίξουν και φυσικά τους παλαιμάχους της ΑΕΚ για την παρουσία τους. Λόγω της οικονομικής κρίσης και των περικοπών, οι «Ορίζοντες» αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα, τα οποία δεν γίνεται να λυθούν μόνο με την αρωγή των συνανθρώπων μας. Η Πολιτεία πρέπει να βρει τον βηματισμό της και να δώσει βοήθεια».

Mε τους παλαιμάχους της ΑΕΚ έπαιξαν οι Σεραφείδης, Καραφέσκος, Αρδίζογλου, Τάσος, Καραγκιοζόπουλος, Μουσούρης, Στυλιανόπουλος, Κωνσταντινίδης, Πεσιρίδης, Σπυρόπουλος, Σοφιανίτης, Δαδίτσος, Σκευοφύλακας Π., Παπαδόπουλος, Καρακίδης, Παπακωστούλης. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι έδωσε βροντερών παρών ο αγέραστος Κώστας Νεστορίδης, ο οποίος έδωσε ρεσιτάλ προπονητικής από τον πάγκο, δίπλα στους Σιμιγδαλά-Αντωνόπουλο.

Στην ομάδα του Α.Ο. Αγίου Βασιλείου, συμμετείχαν και οι Βλαχερναίοι Νίκος Καβουρίνος (παίχτης-προπονητής), ο Αργύρης Καβουρίνος, ο Παναγιώτης Παπαχρόνης και ο Αλέκος Καρούντζος. Η νικήτρια ομάδα του τουρνουά ήταν η ομάδα του Α.Ο. Αγίου Βασιλείου (με δύο νίκες και μία ισοπαλία). Νικητές πραγματικοί βέβαια ήταν τα παιδιά του ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες, που βρέθηκαν στο γήπεδο και χάρηκαν τα παιχνίδια. Ψυχή της οργάνωσης του φιλανθρωπικού τουρνουά, ήταν ο εξ Αμοργού και δημοτικός σύμβουλος Αγίου Δημητρίου, Μάρκος Βαζαίος.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια