Back to top
Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2012 στις 3:05μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | dimmeg
Έκταση στην Παναγίτσα Λεβιδίου προκρίθηκε για το δεματοποιητή!!!

Η εκτελεστική επιτροπή του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Αρκαδίας συνεδρίασε, πριν από λίγη ώρα, στην Τρίπολη, υπό την προεδρία του πρώην Δημάρχου Τρίπολης και Προέδρου του Φορέα, Αλέξανδρου Κοτσιάνη και των μελών της Επιτροπής Νίκου Παπανικολάου (πρώην Δήμαρχος Βαλτετσίου) και Γιάννη Παπασταματίου (πρώην Δήμαρχος Τροπαίων). Η Εκτελεστική Επιτροπή ενέκρινε το πρακτικό καταλληλότητας των προφερόμενων χώρων για την τοποθέτηση δεματοποιητή και αποθήκευσης δεμάτων.
Υπήρχαν δύο χώροι και προεκρίθη, γήπεδο στη θέση «Καταράχη», ιδιοκτησίας Γεωργίου Παλούκου, στο τοπικό διαμέρισμα Παναγίτσας Λεβιδίου, συνολικής εκτάσεως 34.866,20 τ.μ., έναντι άλλου γηπέδου στη θέση «Ράχες» του Νοεχωρίου της Δημοτικής Ενότητας Κορυθίου, εκτάσεως 20.044, 01 τ.μ. το οποίο σύμφωνα με παραστατικά τίτλων ιδιοκτησίας, τεκμηριώνεται έκταση 18.016 τ.μ., δηλαδή μικρότερη των 20 στρεμμάτων που ζητούσε ο ΦΟΔΣΑ.
Να σημειωθεί ότι στην Επιτροπή καταμέτρησης και εκτίμησης των προσφερόμενων ακινήτων, πρόεδρος ήταν ο Γιάννης Παπασταματίου και μέλη ο Νίκος Παπανικολάου και ο μηχανικός μηχανολόγος Νικόλαος Λυτριβής. Το επόμενο βήμα είναι να ανοιχθούν οι οικονομικές προσφορές.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια