Back to top
Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2012 στις 7:50μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | argy
Χάσαμε τον “Καποδίστρια”, χάσαμε και τις μαγκούρες…!!!

“Κέρδισε τις εντυπώσεις η μαγκούρα που κρατούσε ο Δήμαρχος Λεβιδίου, Θανάσης Καβουρίνος, από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή της συνεδρίασης του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων! Ο Καβουρίνος αν και είχε προαναγγείλει ότι θα εμφανιστεί ως «μαγκουροφόρος» στη συνεδρίαση, προκάλεσε μεγάλη εντύπωση και συζητήσεις, ανάμεσα σε όλους τους παρευρισκομένους.
Πως εξήγησε ο Καβουρίνος αυτή την επιλογή του; Κάποια στιγμή είπε, λοιπόν, ότι η μαγκούρα αντικατοπτρίζει την ακροτελεύτια παράγραφο του Συντάγματος της Ελλάδας: «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία» και προσέθεσε ότι «αν χρειαστεί να τη χρησιμοποιήσουμε, θα τη χρησιμοποιήσουμε». Ενώ λίγο μετά, είπε ότι «αν χρειαστεί να υπάρξει κινητοποίηση (σ.σ. εννοούσε ότι αν αποφασιστεί να πάει ο δεματοποιητής στην «Παναγίτσα» Λεβιδίου) για τον φόβο των Ιουδαίων, θα γίνουν». Ουσιαστικά, ο Καβουρίνος έστειλε το μήνυμα προς όλους ότι αν χρειαστεί, μπορεί να κινητοποιήσει τους κατοίκους του Δήμου Λεβιδίου, οι οποίοι είναι αλήθεια ότι –πλην ελαχίστων- δεν πήγαν στην συνεδρίαση του Συνδέσμου.
Κάποια στιγμή είπε ένας Δήμαρχος στον Καβουρίνο ότι υπερέβη τα εσκαμμένα. Για να πάρει την απάντηση από τον Δήμαρχο Λεβιδίου, ότι θα τα υπερβεί, όταν χρησιμοποιήσει την μαγκούρα του!
Το θετικό είναι ότι ο Καβουρίνος δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει την μαγκούρα του, ούτε να … σπάσει κανένα κεφάλι. Και δεν χρειάστηκε να … υπερβεί τα εσκαμμένα, διότι πολύ απλά η μία (από τις δύο) θέση που είχε προκριθεί ως κατάλληλη για την λειτουργία του δεματοποιητή των σκουπιδιών και η οποία βρίσκεται εντός των γεωγραφικών ορίων του Δήμου Λεβιδίου, ουσιαστικά απορρίφθηκε. Απορρίφθηκε από τη στιγμή που κηρύχθηκε άγονη η προηγούμενη διακήρυξη και αποφασίστηκε να γίνει νέα διακήρυξη.
Τώρα, στην περίπτωση κατά την οποία, στη νέα διακήρυξη, επανέλθει πρόταση για την «Παναγίτσα» ή για οποιαδήποτε άλλη περιοχή του Δήμου Λεβιδίου, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την αντίδραση του Καβουρίνου….”

Το παραπάνω κείμενο είχε δημοσιευθεί την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009 στο www.kalimera-arkadia.gr

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια