Back to top
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου, 2024 στις 8:56μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | CLOLONIS
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΗ ΒΛΑΧΕΡΝΑ

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες ανάπλασης στον εξωτερικό χώρο του πρώην δημοτικού σχολείου της Βλαχέρνας, βάση του προγράμματος δημιουργίας οικογενειακού πάρκου, που χρηματοδοτεί η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας. Θα αναρωτιόταν βέβαια κάποιος: “γνωρίζουν οι Βλαχερναίοι τι προβλέπεται να γίνει στον εξωτερικό και στον εσωτερικό χώρο του πρώην δημοτικού σχολείου του χωριού μας και γιατί άρχισαν τα έργα απέξω και όχι από μέσα στο σχολείο” ??

Σχόλια
  1. Παν. Χαρ. Λολωνηε
    12 Φεβρουαρίου, 2024

    Η απάντηση είναι: όχι. Θα έπρεπε όμως.

  2. Τσαρουχάς Ηλίας
    15 Φεβρουαρίου, 2024

    Σ άρθρο μου στο vlaxerna.gr πριν δύο χρόνια και στο οποίο παραπέμπω www.vlaxerna.gr/?p=47859 τούς αγαπητούς συμπατριώτες μου αλλά και τούς Δημότες τού Δήμου Τρίπολης, εξέφρασα την γνώμη για το έργο τού οικογενειακού πάρκου που χρηματοδοτείται από την Γερμανική πρεσβεία.

    Είχα επισημάνει την ανάγκη για την συνεργασία τού Δήμου καί των φορέων για την σύνταξη μελέτης ώστε με την συμμετοχή τους να βοηθήσουν την Δημοτική αρχή είτε να εντοπίσει το τί ενδιαφέρει περισσότερο τούς κατοίκους και να γίνει επιλογή είτε να καταγράψει την άποψη τους πάνω στην εφαρμογή του έργου.

    Βλέπω όμως ότι ο Δήμος ακολουθεί την περπατησιά του κάβουρα…….., ξεκίνησε εξωτερικές εργασίες χωρίς να γνωρίζουν οι Βλαχερναίοι περί του τι πρόκειται να γίνει, καθώς δεν τους έχει γίνει γνωστή η μελέτη παρά μόνο σκόρπια λόγια και υποθετικά σενάρια για το τι πρόκειται να υλοποιηθεί και μάλιστα χωρίς διαβούλευση όπως τονίζω στό άρθρο μου.
    Εδώ έχω να πω και την γνωστή παροιμία (μάλλον θέλουμε την νύφη να είναι απ’ έξω κούκλα και απ’ μέσα πανούκλα)!!!.
    Αναρωτιέμαι όταν καί άν κάποτε αρχίσουν οι εργασίες για το κυρίως κτήριο όπως αναφέρετε από τόν Δήμο τί ζημιές θά προκληθούν στον περιβάλλοντα χώρο από τα μηχανήματα που θα συμμετέχουν στίς εργασίες ποίος θα τής αποκαταστήσει καί με ποίο κόστος;;;

    Άραγε γνωρίζουν οι αγαπητή μου συμπατριώτες τί προβλέπετε για τό κυρίως κτήριο, τούς έχει καλέσει ο Δήμος τους Βλαχερναίους να εκφράσουν την γνώμη τους για την σύνταξη της μελέτης, με λίγα λόγια ο Δήμος έχει την σύννομη γνώμη των Βλαχερναίων;;;
    Στο τέλος της ημέρας η Γερμανική πρεσβεία και οι κάτοικοι θα μείνουν ικανοποιημένοι;

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια